ΤΟΤΕΝΑΜ

Κορονοϊός: Σε καραντίνα ο Σον

Κορονοϊός: Σε καραντίνα ο Σον

Ο Σον ταξίδεψε στη Νότια Κορέα προκειμένου να χειρουργηθεί και μετά την επιστροφή του θα πρέπει να τεθεί σε καραντίνα δύο εβδομάδων λόγω κορονοϊού.

Στην αναμέτρηση της Τότεναμ με την Άστον Βίλα στις 16 Φεβρουαρίου ο Σον έσπασε το δεξί του χέρι και αναγκάζεται τώρα να περάσει την πόρτα του χειρουργείου. Το π λήγμα είναι μεγάλο με τον Μουρίνιο, μάλιστα, να δηλώνει ότι δεν υπολογίζει τον Νοτιοκορεάτη μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Σον επέλεξε να χειρουργηθεί στην πατρίδα του και έτσι έκανε το ταξίδι στη Νότια Κορέα. Αυτή του η επιλογή αναμένεται να επηρεαστεί από τα πρωτόκολλα που ισχύουν για τον κορονοϊό στη συγκεκριμένη χώρα. Έτσι, μετά την επιστροφή του στην Αγγλία, θα χρειαστεί να τεθεί σε καραντίνα 14 ημερών, σύμφωνα με τη "Sun".

Κάτι τέτοιο επιβεβαίωσε και με δηλώσεις του ο Ζοσέ Μουρίνιο τονίζοντας ότι ο Σον θα ακολουθήσει τα πρωτόκολλα και δεν θα επιστρέψει άμεσα: "Θα ακολουθήσουμε ότι αναφέρουν οι Αρχές στην ομάδα μου. Αυτό που λέω είναι ότι ο Σον όταν θα επιστρέψει από τη Σεούλ θα πρέπει να ακολουθήσει αμέσως τα πρωτόκολλα και δεν θα τον έχουμε άμεσα μαζί μας. Πρέπει να ακολουθήσουμε τα πρωτόκολλα ασφαλείας".

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ