ΤΟΤΕΝΑΜ

Καρφιά Μουρίνιο σε Σίτι: "Ο Μέσι μπορεί να πάει μόνο σε ομάδα που δεν σέβεται το FFP"

Tottenham's manager Jose Mourinho shouts during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Leicester City, at the Tottenham Hotspur Stadium in London, Sunday, July 19, 2020. (Adam Davy/Pool Photo via AP)
Tottenham's manager Jose Mourinho shouts during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Leicester City, at the Tottenham Hotspur Stadium in London, Sunday, July 19, 2020. (Adam Davy/Pool Photo via AP) AP

Ο Ζοσέ Μουρίνιο ρωτήθηκε για την πιθανότητα η Τότεναμ να αποκτήσει τον Μέσι και βρήκε την ευκαιρία να επιτεθεί στην Μάντσεστερ Σίτι.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο FootballJOE, ο προπονητής της Τότεναμ, Ζοσέ Μουρίνιο, ρωτήθηκε από το δημοσιογράφο για το αν υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Μέσι. Η απάντησή του είχε έμμεσο αποδέκτη την Μάντσεστερ Σίτι.

"Σεβόμαστε το Financial Fair Play στην Τότεναμ. Αυτός θα μπορούσε να πάει μόνο σε κάποια ομάδα, η οποία δεν σέβεται το Financial Fair Play, και η Τότεναμ δεν είναι μια από αυτές σίγουρα" ανέφερε ο Πορτογάλος προπονητής.

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για τη συμμετοχή της Τότεναμ και του ίδιου στο ντοκιμαντέρ της Amazon, All or Nothing:

"Αν με ρωτήσεις αν το απόλαυσα. Όχι, δεν το απόλαυσα. Προτιμώ την ιδιωτικότητα και προφανώς, προτιμώ το σπίτι μας να είναι κλειστό σε ανθρώπους που δεν ανήκουν σε αυτό. Αλλά, φαντάζομαι για τους ανθρώπους που αγαπούν το ποδόσφαιρο και το άθλημα θα ήταν πολύ συναρπαστικό, επειδή θα τους δώσουμε την πραγματική ζωή του ποδοσφαιρικού συλλόγου.

Θεωρώ ότι ήταν αληθινό. Τίποτα δεν ήταν ψεύτικο. Όλοι μας ξεχάσαμε πολύ γρήγορα ότι υπήρχαν κάμερες παντού και απλά ζούσαμε μέρα με τη μέρα τα σκαμπανεβάσματά μας, που ο σύλλογος κι εμείς είχαμε κατά τη διάρκεια της σεζόν. Γι' αυτό πιστεύω ότι ήταν πολύ αληθινό.

Γνωρίζαμε ότι η πλειονότητα των καμερών ήταν κρυμμένες. Υπήρχαν στο προπονητικό κέντρο, τα γραφεία, στα ιατρικά δωμάτια, στα γραφεία συναντήσεων. Οι μόνες περιπτώσεις που εμείς μπορούσαμε να δούμε που είναι οι κάμερες είναι όταν ταξιδεύαμε. Τους βλέπαμε όταν πηγαίναμε σε μακρινούς αγώνες, στα αποδυτήρια κλπ. Αλλά ακόμα και τότε, δεν είχαμε το χρόνο να το σκεφτούμε".

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ