ΤΟΤΕΝΑΜ

Η Τότεναμ έκανε έφεση για την κόκκινη του Σον

Tottenham's Son Heung-min is consoled by Tottenham's manager Jose Mourinho as he leaves the pitch after getting a red card, during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Chelsea, at the Tottenham Hotspur Stadium in London, Sunday, Dec. 22, 2019. (AP Photo/Ian Walton)
Tottenham's Son Heung-min is consoled by Tottenham's manager Jose Mourinho as he leaves the pitch after getting a red card, during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Chelsea, at the Tottenham Hotspur Stadium in London, Sunday, Dec. 22, 2019. (AP Photo/Ian Walton) AP PHOTO/IAN WALTON

Η αποβολή του Σον με απευθείας κόκκινη κάρτα κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με την Τσέλσι προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Τότεναμ, με τα σπιρούνια να καταθέτουν έφεση για να μειωθεί η ποινή του.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο είχε να καμαρώνει για το γεγονός πως μετρούσε 12 νίκες και 1 ισοπαλία σε 13 εντός έδρας ματς απέναντι σε πρώην ομάδες του όμως το βράδυ της Κυριακής η παράδοση έσπασε και μάλιστα με εκκωφαντικό τρόπο, με την Τσέλσι του Φρανκ Λάμπαρντ να επικρατεί με 2-0 στο λονδρέζικο ντέρμπι της Τότεναμ χάρη στα δύο γκολ του Γουίλιαν από το πρώτο μέρος.

Σαν να μην έφτανε μάλιστα για τα σπιρούνια η απώλεια του ντέρμπι που την άφησε στην 7η θέση και στο -5 από την 4η Τσέλσι, ήρθε να την κάνει πιο επώδυνη η αποβολή του Σον, με τον διαιτητή να κρίνει πως ο Νοτιοκορεάτης φορ κλώτσησε με πρόθεση τον Ρίντιγκερ και να του δείχνει το δρόμο προς τα αποδυτήρια στο 62ο λεπτό.

Η παράβαση αυτή έχει ως συνέπεια ο Σον να μένει εκτός για τα τρία επόμενα παιχνίδια της ομάδας του όμως η Τότεναμ δεν συμφωνεί με αυτή την απόφαση και, όπως έγινε γνωστό, κατέθεσε έφεση για να μην ισχύσει η ποινή και να πέσει έτσι από τις τρεις στη μία αγωνιστική.

Σημειώνεται πως στις 3 Νοεμβρίου ο Σον είχε αποβληθεί στο ματς με την Τότεναμ ενώ έγινε ο πρώτος παίκτης μετά τον Λι Κάτερμολ το 2019 που είδε την κόκκινη κάρτα τρεις φορές μέσα στο ίδιο ημερολογιακό έτος.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΤΣΕΛΣΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΟΝ:

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ