ΤΟΤΕΝΑΜ

Η κατάρα του Άγιαξ από τον Ουζουνίδη μέχρι τον Ποτσετίνο

CHAMPIONS LEAGUE / ÁÃÉÁÎ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÁÃÉÁÎ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο απολύθηκε από την Τότεναμ και έτσι όλες οι ομάδες που αντιμετώπισαν πέρυσι τον Άγιαξ στο Champions League πορεύονται με άλλο προπονητή.

Η απόλυση του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο και η πρόσληψη του Ζοζέ Μουρίνιο ήταν το πρώτο θέμα στο χώρο του ποδοσφαίρου. Η Τότεναμ μετά από πέντε χρόνια κοινής πορείας με τον Αργεντινό, αλλάζει σελίδα με τον "Special One" ν' αναλαμβάνει.

Για τους παρατηρητικούς, λοιπόν, με την απομάκρυνση του "Ποτς" έκλεισε ο κύκλος της κατάρας των ομάδων που έπαιξαν πέρυσι τον Άγιαξ στην τρελή του πορεία μέχρι τα ημιτελικά του Champions League. Όλα τα κλαμπ που συγκρούστηκαν με τον Αίαντα άλλαξαν προπονητή, μαζί και η ΑΕΚ!

Συγκεκριμένα, η Ένωση είχε τον Ουζουνίδη που παραιτήθηκε και έπειτα τον Καρντόσο που απολύθηκε.

Η Μπάγερν Μονάχου μονομάχησε με τον Άγιαξ με τον Νίκο Κόβατς να την καθοδηγεί και τον απομάκρυνε για να τον διαδεχθεί ο Χάνσι Φλικ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης στην αναμέτρηση με τους Ολλανδούς είχε στον πάγκο της τον Σαντιάγκο Σολάρι ο οποίος έφυγε για να επιστρέψει ο Ζιντάν.

Η Γιουβέντους σε μία επίσης εντυπωσιακή κίνηση είπε "αντίο" στον Αλέγκρι και έχρισε διάδοχό του τον Σάρι.

Και κλείνουμε με την Μπενφίκα που αντιμετώπισε τον Άγιαξ με τον Ρουί Βιτόρια στον πάγκο και τώρα την προπονεί ο Μπρούνο Λάζε.

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ