ΤΟΤΕΝΑΜ

Γκρίνια στ' αποδυτήρια της Τότεναμ: Βαριές οι απαιτήσεις του Ποτσετίνο

Tottenham's manager Mauricio Pochettino, center, gives instructions to Tottenham's Christian Eriksen during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Aston Villa at the Tottenham Hotspur stadium in London, Saturday, Aug. 10, 2019. (AP Photo/Frank Augstein)
Tottenham's manager Mauricio Pochettino, center, gives instructions to Tottenham's Christian Eriksen during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Aston Villa at the Tottenham Hotspur stadium in London, Saturday, Aug. 10, 2019. (AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Ορισμένοι ποδοσφαιριστές της Τότεναμ φέρονται να κατηγορούν τον προπονητή τους για το κακό ξεκίνημα της ομάδας σε Αγγλία και Ευρώπη, εξαιτίας των απαιτήσεών του για την ένταση στο καθημερινό πρόγραμμα.

Ένα δημοσίευμα της Daily Mail έρχεται να φουντώσει κι άλλο την ήδη τεταμένη κατάσταση στην ομάδα της Τότεναμ. Αφού, πρώτα, τα αγγλικά Μέσα έκαναν άνω κάτω τ' αποδυτήρια με τα ρεπορτάζ περί ερωτικού σκανδάλου ανάμεσα στην σύζυγο του Έρικσεν και τον Γιαν Βερτόγκεν, τώρα ήρθε η σειρά των αυτού κάθε αυτού αγωνιστικών ζητημάτων.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το προαναφερθέν Μέσο, υπάρχουν ποδοσφαιριστές του λονδρέζικου κλαμπ που εκτός του ότι γκρινιάζουν για τον ελάχιστο χρόνο συμμετοχής τους, έχουν βρει και τη ρίζα του κακού για το φτωχότατο ξεκίνημα της Τότεναμ στις φετινές αγωνιστικές τις υποχρεώσεις.

Διαβάζουμε ότι οι ποδοσφαιριστές είναι ιδιαίτερα κουρασμένοι. Ο Ποτσετίνο φέρεται να είναι εξαιρετικά απαιτητικός και να τους... πίνει το αίμα στις προπονήσεις και τον προγραμματισμό ως προς την πολύωρη παρουσία τους στο προπονητικό κέντρο, περιορίζοντας σε μεγάλο βαθμό τον ελεύθερό τους χρόνο.

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ