ΤΟΤΕΝΑΜ

Αποκλείεται ο Μουρίνιο όταν χάνει το πρώτο εντός νοκ-άουτ ματς στο Champions League

Αποκλείεται ο Μουρίνιο όταν χάνει το πρώτο εντός νοκ-άουτ ματς στο Champions League

Η Τότεναμ ηττήθηκε 1-0 από τη Λειψία στην πρώτη νοκ-άουτ αναμέτρηση των προημιτελικών του Champions League, με τον Μουρίνιο παραδοσιακά να αποκλείεται όταν έρχεται σε αυτή την κατάσταση.

Η Λειψία πήρε μία πολύ σημαντική νίκη με 1-0 κόντρα στην Τότεναμ και έχει το αβαντάζ ενόψει της ρεβάνς, με την ομάδα του Μουρίνιο να καλείται να κάνει την ανατροπή στο Red Bull Arena.

Αυτή είναι η τρίτη φορά στην καριέρα του Πορτογάλου τεχνικού που χάνει τον πρώτο εντός έδρας νοκ-άουτ αγώνα στο Champions League, ενώ τις υπόλοιπες δύο γνώρισε τον αποκλεισμό.

Πρώτη φορά συνέβη το 2006 στη φάση των "16" όταν η Τσέλσι αντιμετώπιζε την Μπαρτσελόνα. Οι Λονδρέζοι είχαν ηττηθεί 2-1 στο Στάμφορντ Μπριτζ και στο Καμπ Νου με το σκορ να λήγει 1-1, οι "μπλαουγκράνα" κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση.

Η δεύτερη φορά που ο Μουρίνιο έχασε την πρώτη εντός νοκ-άουτ αναμέτρηση ήταν το 2011 με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι "μερένγκες" έχασαν 2-0 από την Μπαρτσελόνα, με τη ρεβάνς να είναι 1-1 και τους Καταλανούς να παίρνουν το "εισιτήριο" για τον τελικό του Champions League.

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ