ΤΟΤΕΝΑΜ

Αφήνει τη Λιλ για την Τότεναμ ο Λουίς Κάμπος

Αφήνει τη Λιλ για την Τότεναμ ο Λουίς Κάμπος

Ο Πορτογάλος Λουίς Κάμπος ετοιμάζεται να εγκαταλείψει τη Λιλ μετά από τρία χρόνια για ν' αναλάβει τεχνικός διευθυντής της Τότεναμ, στην οποία είναι προπονητής ο συμπατριώτης του Ζοζέ Μουρίνιο.

Μετά από Πορτογάλο προπονητή (Ζοζέ Μουρίνιο), η Τότεναμ ετοιμάζεται να προσλάβει και Πορτογάλο τεχνικό διευθυντή. Ο Λουίς Κάμπος σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του Canal + εγκαταλείπει τη Λιλ μετά από τρία επιτυχημένα χρόνια για ν' αναλάβει το πόστο στους σπερς.

Ο 55χρονος Ίβηρας έχει κάνει καριέρα τεχνικού διευθυντή στη Γαλλία. Ξεκίνησε από τη Μονακό το 2013 και το 2017 μετακόμισε στη Λιλ. Πίσω από τον Λουίς Κάμπος βρίσκεται ο συμπατριώτης του super agent, Πέδρο Μέντες, ο οποίος είναι εκπρόσωπος του Ζοζέ Μουρίνιο.

Ο Κάμπος θεωρείται expert στην ανακάλυψη ταλέντων. Κιλιάν Εμπαπέ, Τομά Λεμάρ, Φαμπίνιο, Τιεμουέ Μπακαγιοκό είναι μερικά χαρακτηριστικά παραδείγματα. Υπό την τεχνική διεύθυνση του Πορτογάλου εκτοξεύτηκε επίσης η αξία των Νικολά Πεπέ, Μπενζαμέν Μεντί, Αντονί Μαρσιάλ και Μπερνάρντο Σίλβα στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ