ΣΠΑΡΤΗ

Τσουνάμι προσφυγών στη Σπάρτη, δεν πάει Σέρρες η ομάδα

FOOTBALL LEAGUE // ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ - ΣΠΑΡΤΗ
(EUROKINISSI SPORTS/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ)
Σπάρτη, Ροβίθης EUROKINISSI SPORTS

Δραματική η κατάσταση στη Σπάρτη. Συνολικά 13 παίκτες κατέθεσαν προσφυγή σε βάρος της ΠΑΕ και το ταξίδι στις Σέρρες για τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό ματαιώνεται.

Η Σπάρτη δεν θα ταξιδέψει στις Σέρρες για το παιχνίδι της Κυριακής (14/5) με τον Πανσερραϊκό, στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League. Συνολικά 13 ποδοσφαιριστές κατέθεσαν προσφυγή κατά της ΠΑΕ, αρνούμενοι τον διακανονισμό που τους προτάθηκε από τον Δημήτρη Νικόλαρο.

Όλα δείχνουν μάλιστα ότι θα υπάρξει και 14ος παίκτης που θα κινηθεί νομικά, ο Παπαχρήστος. Αυτοί που έχουν κάνει προσφυγή μέχρι στιγμής είναι οι εξής: Ροβίθης, Φράγκος, Λώττας, Αναστασάκος, Κοτσαρίδης, Γκαλίτσιος, Σιώπης, Κραβαρίτης, Αναστασόπουλος, Μπουντόπουλος, Καρτσαμπάς, Μπανούσης και Γιαννίτσης.

Ο γενικός αρχηγός της ΠΑΕ, Θύμιος Σταυρόπουλος, υποστήριξε ότι η ομάδα δεν θα ταξιδέψει στις Σέρρες, αφού με δεδομένο ότι οι Οικομομόπουλος και Αναστασόπουλος είναι τιμωρημένοι και ο Μουζακίτης τραυματίας, απομένουν ελάχιστοι παίκτες στο ρόστερ.

Και να σκεφτεί κανείς ότι αγωνιστικά οι Λάκωνες τα είχαν καταφέρει περίφημα. Ο Σωτήρης Αντωνίου, που αποχώρησε από την ομάδα, την είχε στην 6η θέση της βαθμολογίας. Είχε "χτιστεί" ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό σύνολο, που "έκοψε" βαθμούς από τους πρωτοπόρους. Υπενθυμίζεται ότι από το εφετινό πρωτάθλημα έχει αποχωρήσει εδώ και αρκετό καιρό και ο Πανθρακικός.

TAGS ΣΠΑΡΤΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ