ΣΠΑΡΤΗ

Καταγγελία από Σατσιά: "Ο Νικόλαρος με έπιασε από το λαιμό"

Καταγγελία από Σατσιά: "Ο Νικόλαρος με έπιασε από το λαιμό"

Ο τεχνικός της Σπάρτης Μαρίνος Σατσιάς κατήγγειλε πως ο πρώην πρόεδρος της Σπάρτης Δημήτρης Νικόλαρος προσπάθησε να παρέμβει στο έργο του και όταν εκείνος αρνήθηκε τον έπιασε από τον λαιμό!

Απίστευτο σκηνικό έλαβε χώρα στο φινάλε του αγώνα της Σπάρτης με την Παναχαϊκή που βρήκε τους Αχαιούς να παίρνουν τη νίκη με 3-2, με τον προπονητή των γηπεδούχων Μαρίνο Σατσιά να προχωράει σε καταγγελία για παρέμβαση στο έργο του από τον παράγοντα της Σπάρτης Δημήτρη Νικόλαρο που κατέληξε σε... αρπαγή από το λαιμό!

"Θα αναφερθώ σε ένα περιστατικό που έγινε και με έχει χαλάσει πάρα πολύ. Ο παράγοντας της Σπάρτης, Δημήτρης Νικόλαρος εξαιτίας μιας κουβέντας που είχαμε λόγω μίας αμφισβήτησης - ήθελα εγώ να κάτσει ένας παίκτης στον πάγκο και εκείνος ήθελε άλλον - έχω μάρτυρα με πήρε από το λαιμό!

Αυτά δεν γίνονται. Ήρθα εδώ για μία προοπτική. Έχω ανάγκη από αυτό το πράγμα; Έτσι νομίζει ο οποιοσδήποτε Νικόλαρος. Δεν το έχω ανάγκη αυτό. Είμαι οικογενειάρχης, έχω τέσσερα παιδιά. Δεν το χρειάζομαι. Αυτό το ρεζίλι μόνο εδώ μπορεί να συμβεί. Έχω και μάρτυρα τον Αναστασάκο που ήταν μέσα. Ευτυχώς δεν αντέδρασα.

Και στην Κρήτη το ίδιο πράγμα έγινε! Παρεμβολές συνέχεια, ποιον να βάλουμε, ποιον να βγάλουμε. Ήθα φύγει αυτός από την ομάδα ή θα φύγω εγώ. Έχω τα κότσια να φύγω, δεν έχω πρόβλημα. Για τη Σπάρτη είναι κρίμα που έχει τέτοιους ανθρώπους. Πραγματικά λυπάμαι. Αν δεν τα είπε κάποιος μέχρι τώρα, θα τα πω εγώ. Για να ξέρει, δεν φοβάμαι κανέναν.

Αυτό έγινε πριν ξεκινήσουμε τον αγώνα. Στο αγωνιστικό κομμάτι του είπα ότι εγώ είμαι υπεύθυνος. Στο πρώτο παιχνίδι μια χαρά ήταν. Μετά έγιναν παρεμβάσεις και πιέσεις συνέχεια. Αυτά δεν γίνονται. Ή φεύγει αυτός ή εγώ. Δεν υπάρχει συνέχεια. Αν ήθελα να κάνω κάτι θα πήγαινα στην Αστυνομία. Δεν θέλω. Για το καλό της Σπάρτης ένα από τα δύο θέλω. Αν υπάρχει κάποιος υπεύθυνος...", δήλωσε μεταξύ άλλων ο προπονητής της Σπάρτης.

TAGS ΣΠΑΡΤΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ