ΣΠΑΡΤΗ

"Καμπάνα" εννέα βαθμών στη Σπάρτη

FOOTBALL LEAGUE / ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΣΠΑΡΤΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Σπάρτη EUROKINISSI SPORTS

Την αφαίρεση εννέα βαθμών από τη Σπάρτη αποφάσισε το Διαιτητικό Δικαστήριο, για χρέη προς τους Γιώργο Μπουζούκη, Γιάννη Παναγιωτόπουλου και Παναγιώτη Κατσίκη. Πώς μπορεί να αποφευχθεί η ποινή.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο αποφάσισε την αφαίρεση εννέα βαθμών από τη Σπάρτη, καθώς τρεις υποθέσεις ποδοσφαιριστών που ζητούσαν τα δεδουλευμένα τους, τελεσιδίκησαν. Πρόκειται για χρέη προς τους Γιώργο Μπουζούκη, Γιάννη Παναγιωτόπουλου και Παναγιώτη Κατσίκη.

Για να αποφευχθεί η ποινή, θα πρέπει η ομάδα της Λακωνίας να εξοφλήσει τις οφειλές έως και τις 25 Σεπτεμβρίου. Διαφορετικά ακολουθεί το στάδιο της ενεργοποίησης ποινής, όπου θα δοθεί προθεσμία 3 εργάσιμων από την ημέρα έκδοσης της απόφασης για εξόφληση, διαφορετικά θα αφαιρεθούν τρεις βαθμοί για κάθε περίπτωση.

Για να επιστραφούν αυτοί θα υπάρχει νέα προθεσμία 5 εργάσιμων ημερών. Οι αποφάσεις του Διαιτητικού: "Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Επιβάλλει στην Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗ Π.Α.Ε. μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος επαγγελματία ποδοσφαιριστή, Μπουζούκη Γεωργίου του Ελευθερίου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 332/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Επιβάλλει στην Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗ Π.Α.Ε., μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος επαγγελματία ποδοσφαιριστή, Παναγιωτόπουλου Ιωάννη του Στέφανου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 208/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Επιβάλλει στην Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗ Π.Α.Ε., μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος επαγγελματία ποδοσφαιριστή, Κατσίκη Παναγιώτη του Σπυρίδωνος, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 331/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΣΠΑΡΤΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ