ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Επίσημο: Παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα ο Λουκίνας

FOOTBALL LEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ - ΑΕ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
FOOTBALL LEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ - ΑΕ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Την τρίτη μεταγραφή του ανακοίνωσε και επίσημα ο ΠΑΣ Γιάννινα καθώς έκανε γνωστή τη συμφωνία του με τον Γιάννη Λουκίνα επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Στην τρίτη του μεταγραφή προχώρησε ο ΠΑΣ Γιάννινα ο οποίος ανακοίνωσε τη συμφωνία του για τα επόμενα δυο χρόνια με τον 27χρονο επιθετικό Γιάννη Λουκίνα για το οποίο σας είχε ενημερώσει το Sport24.gr.

Ο πρώην παίκτης της ΑΕ Καραϊσκάκης δήλωσε ανυπόμονος να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΣ και να αγωνιστεί στους "Ζωσιμάδες" δίνοντας τον καλύτερο εαυτό του.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣ ανέφερε:

"Συνεχίζοντας την ενίσχυση της ομάδας μας, η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον επιθετικό Γιάννη Λουκίνα. Ο Γιάννης έχει παίξει στις ομάδες του Πανιωνίου, της Καλλονής, των Χανίων, του Ηρακλή και της ΑΕ Καραϊσκάκης. Στην ομάδα μας θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 25 και υπέγραψε για 2 χρόνια.

Ο Γιάννης με τον ερχομό του στην ομάδα δήλωσε στο pasgiannina.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκινάω τη συνεργασία με την ομάδα του ΠΑΣ, θέλοντας να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της ΠΑΕ, τον προπονητή της ομάδας κ. Πετράκη και τον Διευθυντή Ποδοσφαιρικού Τμήματος κ. Νιαρχάκο. Είναι τιμή μου να παίζω για μία ομάδα σαν τον ΠΑΣ Γιάννινα, με την ιστορία που έχει, και περιμένω το ντεμπούτο μου στο Ζωσιμάδες για να δείξω τον καλύτερο μου εαυτό»".

Εφέτος στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας ο Λουκίνας έχει βάλει 11 γκολ σε 28 συμμετοχές, έχοντας παίξει κομβικό ρόλο στην άνετη παραμονή των νεοφώτιστων στην κατηγορία.

Ο Λουκίνας έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν στην Super League, με την ομάδα του Πανιωνίου, το 2009-2010 όπου κατέγραψε δύο συμμετοχές, ενώ με τον Ηρακλή τη διετία 2015-2017 είχε άλλες 26 συμμετοχές. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και σε Αγία Παρασκευή, Καλλονή, ΠΑΟ Ρουφ, Νίκη Βόλου, Φωκικό και ΑΟΧ.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ