ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Χάνει τη Ρεάλ ο Νεϊμάρ!

PSG's Neymar lays on the pitch after being fouled during the French League One soccer match between Paris Saint-Germain and Marseille at the Parc des Princes Stadium, in Paris, France, Sunday, Feb. 25, 2018. (AP Photo/Thibault Camus)
PSG's Neymar lays on the pitch after being fouled during the French League One soccer match between Paris Saint-Germain and Marseille at the Parc des Princes Stadium, in Paris, France, Sunday, Feb. 25, 2018. (AP Photo/Thibault Camus) AP PHOTO/THIBAULT CAMUS

Όπως ανακοίνωσε η Παρί Σεν Ζερμέν, ο Νεϊμάρ έχει υποστεί διάστρεμμα στον αστράγαλο, αλλά και κάταγμα στο πέμπτο μετατάρσιο του δεξιού ποδιού, το οποίο σημαίνει πως χάνει τη ρεβάνς με τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Τα νέα δεν είναι ενθαρρυντικά όσον αφορά στη σοβαρότητα του τραυματισμού του Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνος σταρ αποχώρησε τραυματίας απ' το ντέρμπι μεταξύ της Παρί Σεν Ζερμέν και της Μαρσέιγ, καθώς του γύρισε ο αστράγαλος σε μία ανύποπτη φάση και άμεσα σήμανε συναγερμός στο ιατρικό επιτελείο της γαλλικής ομάδας.

Μπορεί αρχικά να υπήρχε αισιοδοξία πως ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ θα προλάβει τη ρεβάνς με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τη φάση των 16 του Champions League, ωστόσο οι ιατρικές εξετάσεις έδειξαν πως έχει υποστεί διάστρεμμα στον αστράγαλο, αλλά και κάταγμα στο πέμπτο μετατάρσιο του δεξιού ποδιού!

Το ακριβές διάστημα απουσίας του δεν έχει γίνει, μέχρι στιγμής, γνωστό, αλλά είναι βέβαιο πως δεν θα δώσει το παρών στο παιχνίδι με τους "μερένγκες". Παράλληλα, ο Μαρκίνιος αντιμετωπίζει πρόβλημα στον τετρακέφαλο, αλλά θα κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβει το σπουδαίο ματς με τους Μαδριλένους.

Την εφετινή σεζόν ο Νεϊμάρ έχει σημειώσει 29 γκολ και έχει μοιράσει 17 ασίστ σε 29 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την Παρί, αποτελώντας τον ηγέτη της ομάδας του.

Photo Credits: AP Photo/Thibault Camus

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

To μπαταρισμένο πόδι του Νεϊμάρ
Σοκ στην Παρί Σεν-Ζερμέν: Έφυγε με φορείο ο Νεϊμάρ
Η πρώτη διάγνωση για Νεϊμάρ
TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ