ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βίλας Μπόας: "Είπα όχι στην Παρί λόγω Τότεναμ, έκανα λάθος"

FILE - This is a Sunday, Dec. 1, 2013 file photo of Tottenham Hotspur's manager Andre Villas-Boas as he looks on from the dugout before the start of their English Premier League soccer match against Manchester United at White Hart Lane, London  Tottenham manager Andre Villas-Boas has been fired by the Premier League club on Monday Dec. 16, 2013 a day after a 5-0 loss to Liverpool left the Portuguese coach under pressure. (AP Photo/Sang Tan, File)
Βίλας Μπόας AP PHOTO/SANG TAN, FILE

Ο Αντρές Βίλας Μπόας δήλωσε στην ιταλική εφημερίδα Corriere dello Sport ότι απέρριψε πρόταση της Παρί για χάρη της Τότεναμ, παραδεχόμενος ότι έκανε λάθος.

Χωρίς ομάδα μετά το πέρασμά του από την κινεζική Shanghai SIPG έχει μείνει ο Αντρές Βίλας Μπόας. Ο Πορτογάλος προπονητής έδωσε συνέντευξη στην ιταλική εφημερίδα Corriere dello Sport και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι είχε απορρίψει πρόταση της Παρί.

Όταν κλήθηκε να σχολιάσει το πέρασμά του από την Τότεναμ (2012-2013), ανέφερε: "Την πρώτη σεζόν ήταν φανταστικά από κάθε άποψη. Είχαμε μικρό ρόστερ, αλλά μεγάλη θέληση. Πήραμε τους περισσότερους βαθμούς στην ιστορία της Τότεναμ, με τον Μπέιλ να αγωνίζεται πίσω από τον Αντεμπαγιόρ. Είχαμε ακόμη παίκτες όπως ο Γουόκερ και ο Λένον, που μας επέτρεπαν να παίξουμε το 4-4-2 και την κόντρα επίθεση. Τον Απρίλιο ξεκινήσαμε να ετοιμάζουμε την επόμενη σεζόν.

Έδωσα μια λίστα με ονόματα που θα μπορούσαμε να αποκτήσουμε και άλλα που θα μπορούσαν να πωληθούν. Κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου, όμως, η διοίκηση δεν μας άκουσε και σε ένα σημείο κατέστρεψε όλα όσα δημιουργήσαμε. Δέχτηκα πρόταση από την Παρί Σεν-Ζερμέν που ήθελε να με προσλάβει, αλλά αρνήθηκα για χάρη της Τότεναμ. Έκανα λάθος".

Ο Βίλας Μπόας έμεινε στην Τότεναμ από τον Αύγουστο του 2012 μέχρι τον Δεκέμβριο του 2013. Σε 80 παιχνίδια μέτρησε 45 νίκες. Ο 41χρονος προπονητής έχει δουλέψει παλαιότερα και σε Ακαδέμικα, Πόρτο, Τσέλσι και Ζενίτ.

AP Photo/Sang Tan, File

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ