ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Βεράτι: "Η Παρί δεν μπορούσε κάτι καλύτερο κόντρα στην Λανς"

PSG's Marco Verratti, left, talks to PSG's Pablo Sarabia during the French League One soccer match between Paris Saint Germain and Toulouse at the Parc des Princes Stadium in Paris, France, on Sunday, Aug. 25, 2019. (AP Photo/David Vincent)
PSG's Marco Verratti, left, talks to PSG's Pablo Sarabia during the French League One soccer match between Paris Saint Germain and Toulouse at the Parc des Princes Stadium in Paris, France, on Sunday, Aug. 25, 2019. (AP Photo/David Vincent) AP PHOTO/DAVID VINCENT

Η ήττα της Παρί Σεν Ζερμέν από την Λανς στην πρεμιέρα της φετινής Ligue 1 ξένισε πολλούς, όχι όμως καί τον Μάρκο Βεράτι που ξεκαθάρισε πως η ομάδα του έπιασε το αγωνιστικό ταβάνι της στο συγκεκριμένο ματς με τις υπάρχουσες συνθήκες.

Πριν καν συμπληρωθούν 20 ημέρες από την (παρθενική) παρουσία στον τελικό του Champions League και την ήττα (0-1) από την Μπάγερν, η Παρί Σεν Ζερμέν ρίχτηκε στη μάχη της νέας Ligue 1, με το αποτέλεσμα να είναι απογοητευτικό.

Και αυτό γιατί η ομάδα του Τόμας Τούχελ όχι μόνο δεν πήρε το τρίποντο κόντρα στην Λανς αλλά γνώρισε την ήττα με 1-0 στην έδρα της νεοφώτιστης στο Σαμπιονά (πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα για τους Παριζιάνους μετά από σχεδόν έναν χρόνο), με τον Μάρκο Βεράτι να υποστηρίζει μάλιστα πως έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση δεν θα μπορούσε να βγάλει καλύτερη εικόνα στο χορτάρι η ομάδα του.

"Η αλήθεια είναι μία, κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε. Αυτό είναι το μάξιμουμ στην παρούσα φάση για την Παρί. Είναι αδύνατον να ζητάμε περισσότερα μετά από μόλις μία εβδομάδα προπονήσεων.

Επιπλέον είχαμε πολλούς παίκτες εκτός εξαιτίας του Covid-19 και πάρα πολλούς νεαρούς στο γήπεδο", τόνισε με δηλώσεις του στο "Canal+" ο Ιταλός διεθνής μέσος, για να συμπληρώσει:

"Και σε τρεις ημέρες θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε την Μαρσέιγ και θα υπάρχουν οι ίδιες δυσκολίες. Εμείς θα πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να τους νικήσουμε.

Είναι πολύ παράξενο το πρόγραμμά μας, με την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος να προγραμματίζεται την ίδια ημέρα με τον τελικό του Champions League όπου πήραμε μέρος. Αυτό είναι ένα κάτι που μπορεί να γίνει μόνο στην Γαλλία".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ