ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τζέραρντ: "Αυτήν την ομάδα υποστηρίζω στη Γαλλία"

Rangers' coach Steven Gerrard gestures to the players during the Europa League soccer match between Villarreal and Rangers at the Ceramica stadium in Villarreal, Spain, Thursday, Sept. 20, 2018. (AP Photo/Alberto Saiz)
Rangers' coach Steven Gerrard gestures to the players during the Europa League soccer match between Villarreal and Rangers at the Ceramica stadium in Villarreal, Spain, Thursday, Sept. 20, 2018. (AP Photo/Alberto Saiz) AP

Ο τεχνικός της Ρέιντζερς, Στίβεν Τζέραρντ, δεν έκρυψε το θαυμασμό του για το γαλλικό πρωτάθλημα κι αποκάλυψε ποια ομάδα υποστηρίζει στη Ligue 1.

Συνέντευξη στο "France Football" παραχώρησε ο πρώην αρχηγός της Λίβερπουλ και νυν τεχνικός της Ρέιντζερς. Ο Στίβεν Τζέραρντ παραδέχθηκε ότι υποστηρίζει την Παρί Σεν-Ζερμέν στο γαλλικό πρωτάθλημα, για το οποίο δεν έκρυψε το θαυμασμό του.

"Εκτιμώ πολύ το γαλλικό πρωτάθλημα. Η Γαλλία είναι η πρωταθλήτρια κόσμου. Αγαπώ την Παρί Σεν-Ζερμέν. Είναι η ομάδα μου στη Ligue 1. Ο ιδιοκτήτης της είναι φίλος μου", υποστήριξε ο 38χρονος Άγγλος προπονητής της ομάδας της Γλασκώβης.

Η Ρέιντζερς έχει συγκεντρώσει 24 βαθμούς μετά από 12 ματς στην Scottish Premiership και βρίσκεται στην τρίτη θέση, δύο βαθμούς πίσω από τις Σέλτικ και Χαρτς, οι οποίες οδηγούν την κούρσα. Έχει πέντε βαθμούς και βρίσκεται στην τρίτη θέση του εβδόμου ομίλου του Europa League.

Photo credits: AP Photo/Alberto Saiz

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ