ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Τούχελ: "Ο Νεϊμάρ έκανε τα πάντα για να φύγει από την Παρί"

PSG coach Thomas Tuchel walks to the bench prior to the the group C Champions League soccer match between Paris Saint Germain and Red Star Belgrade at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Wednesday, Oct. 3, 2018. (AP Photo/Francois Mori)
PSG coach Thomas Tuchel walks to the bench prior to the the group C Champions League soccer match between Paris Saint Germain and Red Star Belgrade at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Wednesday, Oct. 3, 2018. (AP Photo/Francois Mori) AP

Στην παραδοχή πως ο Νεϊμάρ προσπάθησε διακαώς να φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν το φετινό καλοκαίρι προχώρησε ο Τόμας Τούχελ, μετά την νικηφόρα αναμέτρηση επί της Ρεάλ Μαδρίτης με 3-0.

Το σίριαλ με την προσπάθεια φυγής του Νεϊμάρ από την Παρί Σεν Ζερμέν με προορισμό την Μπαρτσελόνα κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον καθόλη την διάρκεια του καλοκαιριού. Τώρα που οι στάχτες έχουν καθίσει έρχεται ο προπονητής του Βραζιλιάνου άσου για να δώσει την δική του διάσταση σχετικά με την συγκεκριμένη υπόθεση.

Σε δηλώσεις του μετά το νικηφόρο ματς με την Ρεάλ Μαδρίτης για το Champions League αναφέρθηκε στο θέμα.

" Ο Νεϊμάρ έκανε τα πάντα για να φύγει το περσινό καλοκαίρι. Δεν ήθελε να μείνει εδώ και μας το έκανε κατανοητό με τον τρόπο του. Σίγουρα αυτό δεν τον βοήθησε όσον αφορά τους οπαδούς μας. Μπορείς να το αισθανθείς πως οι φίλοι της ομάδας είναι θυμωμένοι μαζί του και μπορώ να το καταλάβω.

Από την άλλη υπάρχει η σχέση του προπονητή, δηλαδή εμένα με τον ποδοσφαιριστή. Δεν τσακωθήκαμε ποτέ, ούτε προέκυψε κάποια διαφορά μεταξυ μας. Έτσι για μένα ήταν πολύ εύκολο να τον βάλω να παίξει.

Πάντα προπονείται καλά, είναι επαγγελματίας και πιστεύω πως θα μας βοηθήσει ακόμη και τώρα που τα πράγματα δεν πήγαν έτσι όπως τα ήθελε.

Είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικός και πάντα θέλει να κερδίζει."

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ