ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Τούχελ: "Ο Νεϊμαρ δεν θα παίζει μέχρι να λυθεί η κατάσταση"

PSG's Neymar reacts during their League One soccer match between Paris Saint-Germain and Caen at Parc des Princes stadium in Paris, Sunday, Aug. 12, 2018. (AP Photo/Michel Euler)
PSG's Neymar reacts during their League One soccer match between Paris Saint-Germain and Caen at Parc des Princes stadium in Paris, Sunday, Aug. 12, 2018. (AP Photo/Michel Euler) AP PHOTO/MICHEL EULER

Οι σχέσεις του Νεϊμάρ με την Παρί Σεν Ζερμέν έχουν βελτιωθεί ωστόσο αυτό δεν αλλάζει τη στάση των πρωταθλητών Γαλλίας απέναντί του, με τον Τόμας Τούχελ να ξεκαθαρίζει πως όσο δεν λύνεται το θέμα της μεταγραφή του δεν θα αγωνίζεται.

Ο Νεϊμάρ είναι κάπου μεταξύ της Παρί Σεν Ζερμέν και της Μπαρτσελόνα (την ώρα που Γιουβέντους και Ρεάλ Μαδρίτης φαντάζουν να απομακρύνονται) και όσο δεν ξεκαθαρίζει η κατάσταση με την ομάδα που θα παίζει τη νέα σεζόν, τόσο θα βλέπει τα παιχνίδια των Γάλλων από την... εξέδρα.

Αυτό δεν το έγραψε κάποια εφημερίδα αλλά διατυπώθηκε με τον πλέον επίσημο τρόπο, με τον Τόμας Τούχελ να ξεκαθαρίζει στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος με την Τουλούζ πως ο Βραζιλιάνος δεν θα πάρει μέρος.

"Ο Νεϊμάρ προπονήθηκε καλά αλλά η διοίκηση ήταν ξεκάθαρη: μέχρι να επιλυθεί η κατάσταση, δεν θα παίζει. Βελτιώνεται η φυσική του κατάσταση, προπονήθηκε καλά όλη την εβδομάδα και έδειξε σε καλή διάθεση. Σήμερα η κατάσταση δεν έχει λυθεί, όμως θα μπορούσε να γίνει αυτό την Κυριακή...", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γερμανός τεχνικός.

PSG coach Thomas Tuchel looks on ahead of the French League One soccer match between Paris-Saint-Germain and Strasbourg at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Sunday, April 7, 2019. (AP Photo/Francois Mori)
PSG coach Thomas Tuchel looks on ahead of the French League One soccer match between Paris-Saint-Germain and Strasbourg at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Sunday, April 7, 2019. (AP Photo/Francois Mori) AP PHOTO/FRANCOIS MORI

Από την πλευρά του, ο Νεϊμάρ έχει φτιάξει τις σχέσεις του με τον Λεονάρντο σε σύγκριση με ό,τι συνέβαινε μεταξύ του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ και του συμπατριώτη του αθλητικού διευθυντή μερικές εβδομάδες πριν, με τον μάνατζερ του "Νέι" να διευκρινίζει:

"Μόνο αν έρθει μία πρόταση που να ικανοποιεί την Παρί Σεν Ζερμέν, θα φύγει ο Νεϊμάρ, διαφορετικά θα έχει όπως πάντα μία επαγγελματική συμπεριφορά απέναντι στην Παρί".

Σύμφωνα πάντως με το ρεπορτάζ της "Sport", η Μπαρτσελόνα δεν έχει πει ακόμα την τελευταία της λέξη και μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να καταθέσει την τελική της πρόταση, προκειμένου να επιστρέψει ο Νεϊμάρ στην Καταλωνία και να ικανοποιηθεί έτσι το αίτημα του Μέσι μετά και τη φυγή του Κουτίνιο.

Photo Credits: AP Photo/Michel Euler, AP Photo/Francois Mori

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μπαρτσελόνα: Καταθέτει την τελική πρόταση στην Παρί για Νεϊμάρ
TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ