ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Τούχελ για τον αποκλεισμό της Παρί: "Μπήκαν στην περιοχή μας τρεις φορές και κέρδισαν τρία πέναλτι..."

PSG coach Thomas Tuchel reacst during the League One soccer match between Paris Saint Germain and Nantes at the Parc des Princes stadium in Paris, Saturday, Dec. 22, 2018. (AP Photo/Francois Mori)
PSG coach Thomas Tuchel reacst during the League One soccer match between Paris Saint Germain and Nantes at the Parc des Princes stadium in Paris, Saturday, Dec. 22, 2018. (AP Photo/Francois Mori) AP PHOTO/FRANCOIS MORI

Η Παρί Σεν Ζερμέν αποχαιρέτησε πρόωρα το γαλλικό Λιγκ Καπ μετά από πέντε διαδοχικές κατακτήσεις και σύμφωνα με τον Τόμας Τούχελ η αιτία ήταν η χαλάρωση των παικτών του και τα τρία πέναλτι που δόθηκαν εις βάρος της ομάδας του.

Τα τελευταία πέντε χρόνια είχε μετατρέψει το Λιγκ Καπ αποκλειστικά δική της υπόθεση κατακτώντας ισάριθμα τρόπαια, όμως φέτος η Παρί Σεν Ζερμέν δεν θα μπορέσει καν να βρεθεί στον τελικό ώστε να έχει την ευκαιρία να υπερασπιστεί τα κεκτημένα.

Την ευθύνη για αυτό φέρει η Γκινγκάμπ η οποία νίκησε με 2-1 τους πρωτευουσιάνους με ανατροπή στο "Παρκ Ντε Πρενς" (και ενώ μετρούσαν 44 σερί νίκες σε Coupe de France και Coupe de la Ligue), με τον Τόμας Τούχελ να αποδίδει την ευθύνη για το στραπάτσο στην έλλειψη πείνας που είχε η ομάδα του αλλά και στα τρία πέναλτι που κέρδισε η αντίπαλός της.

"Δεν ξέρω αν αξίζαμε τον αποκλεισμό, είχαμε αρκετές ευκαιρίες. Παίξαμε με υπερβολική αυτοπεποίθηση. Είναι δύσκολο να χάνεις αυτό το ματς με τρία πέναλτι εις βάρος σου. Είναι λίγο παράξενο.

Το δεύτερο που δόθηκε στους αντιπάλους μας ήταν συζητήσιμο. Δεν υπήρχε κάτι το αντικανονικό, η επαφή μεταξύ των δύο παικτών ήταν φυσιολογική. Μπήκαν στην περιοχή μας τρεις φορές και κέρδισαν τρία πέναλτι", τόνισε στις δηλώσεις του ο Γερμανός τεχνικός, και πρόσθεσε:

"Δεν παίξαμε πάντως με την απαιτούμενη πείνα και χάσαμε την ευκαιρία να κατακτήσουμε ένα τρόπαιο. Σε κάθε ήττα, υπάρχουν πράγματα που μπορείς να μάθεις. Είναι σκληρό, αλλά είναι απαραίτητο να συνεχίσεις να μεγαλώνεις, ελπίζω να ήταν απλά ένα ατύχημα.

Θα πρέπει να παίζουμε με μεγαλύτερη σταθερότητα, δεν βάλαμε τα κατάλληλα υλικά στο ματς, ήμασταν πολύ χαλαροί".

Photo Credits: AP Photo/Francois Mori

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ