ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Τούχελ: "Αξίζουμε να είμαστε στον τελικό"

PSG's head coach Thomas Tuchel arrives on the pitch for a training session at the Luz stadium in Lisbon, Saturday Aug. 22, 2020. PSG will play Bayern Munich in the Champions League final soccer match on Sunday. (Miguel A. Lopes/Pool via AP)
PSG's head coach Thomas Tuchel arrives on the pitch for a training session at the Luz stadium in Lisbon, Saturday Aug. 22, 2020. PSG will play Bayern Munich in the Champions League final soccer match on Sunday. (Miguel A. Lopes/Pool via AP) AP

Ο Τόμας Τούχελ πριν τον τελικό του Champions League ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και την Μπάγερν Μονάχου τόνισε ότι είναι αισιόδοξος για την έκβαση της αναμέτρησης.

Η Παρί Σεν Ζερμέν θα διεκδικήσει το πρώτο τρόπαιο του Champions League στον τελικό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου.

Ο τεχνικός των Παριζιάνων, Τόμας Τούχελ, σχολίασε τα πλάνα του για την αναμέτρηση εστιάζοντας στην εκμετάλλευση των κενών: "Είναι πάντα το ίδιο, πρέπει να δώσεις λύσεις επιθετικά και αμυντικά, αλλά και να προσαρμοστείς. Είναι απαραίτητο να εκμεταλλευτείς τα κενά. Θα είναι δύσκολο γιατί υπάρχει μεγάλη ποιότητα. Πρέπει να μπορείς να παίξεις ελεύθερα, με αυτοπεποίθηση για να βρεις σημαντικούς χώρους".

Όσον αφορά την προετοιμασία της ομάδας του ανέφερε ότι δεν θα αλλάξει τις συνήθειες των ποδοσφαιριστών του: "Προετοιμαζόμαστε όπως τα άλλα παιχνίδια. Είναι πάντα μία δύσκολη ερώτηση πόσες μέρες έχεις στη διάθεσή σου να προετοιμαστείς. Ακολουθήσαμε το ίδιο πρόγραμμα με την Λειψία. Είναι ένας τελικός απέναντι σε μία εξαιρετική ομάδα και δεν θέλουμε να αλλάξουμε τις συνήθειες των παικτών".

Για τους τραυματίας ανέφερε: "O Βεράτι και ο Γκέιγ προπονήθηκαν και είναι διαθέσιμοι για το παιχνίδι. Ο Νάβας θα προσπαθήσει να προπονηθεί και θα αποφασίσουμε στο τέλος".(προπονήθηκε κανονικά)

Τέλος, εκτίμησε ότι η εμπειρία των Βαυαρών δεν αποτελεί καθοριστικό πλεονέκτημα: " Έχουμε τον Κέιλορ, τον Νεϊμάρ και τον Ντι Μαρία που επίσης κέρδισαν το Champions League. Είναι ένα αβαντάζ να έχεις παίξει περισσότερους τελικούς, αλλά όχι το καθοριστικό. Είμαστε αισιόδοξοι, παρά την βελτίωση των παικτών της Μπάγερν. Αξίζουμε να είμαστε εδώ. Θέλουμε να κάνουμε ένα υπέροχο παιχνίδι απέναντι σε αυτή την ομάδα. Είμαστε έτοιμοι".

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ