ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Το "μυστικό μίτινγκ" του πατέρα του Νεϊμάρ με εκπρόσωπο της Μπαρτσελόνα

PSG forward Neymar Neymar celebrates after scoring the opening goal of his team during the Champions League Group C soccer match between Paris Saint-Germain and Red Star at Parc des Prince stadium in Paris, Wednesday, Oct. 3, 2018. (AP Photo/Thibault Camus)
PSG forward Neymar Neymar celebrates after scoring the opening goal of his team during the Champions League Group C soccer match between Paris Saint-Germain and Red Star at Parc des Prince stadium in Paris, Wednesday, Oct. 3, 2018. (AP Photo/Thibault Camus) AP PHOTO/THIBAULT CAMUS

Το Catalunya Radio υποστήριξε ότι ο πατέρας του Νεϊμάρ μαζί με τον μεγαλοατζέντη Πίνι Ζάχαβι είχαν συνάντηση με τον εκπρόσωπο της Μπαρτσελόνα, Αντρέ Κούρι.

Καταλανικό Μέσο (Catalunya Radio) βάζει "φωτιά" στα μεταγραφικά σενάρια αναφορικά με το μέλλον του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο πατέρας του Βραζιλιάνου σταρ κατά τη διακοπή των πρωταθλημάτων, δηλαδή πριν από μερικές εβδομάδες, είχε ένα πολύ σημαντικό ραντεβού στην πατρίδα του.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι συναντήθηκαν ο πατέρας του Νεϊμάρ, ο μάνατζερ Πίνι Ζάχαβι και ο εκπρόσωπος της Μπαρτσελόνα, Αντρέ Κούρι ώστε να συζητήσουν την ενδεχόμενη επιστροφή του "Νέι" στην Βαρκελώνη!

Το Catalunya Radio επισημαίνει ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο πατέρας Νεϊμάρ συναντιέται με τον Κούρι ο οποίος είχε παίξει σημαντικό ρόλο στην απόκτηση του 27χρονου από την Σάντος το 2013. Οι δύο τους, πάντως, πάντα σύμφωνα με το προαναφερθέν Μέσο είχαν συναντηθεί και τον Νοέμβριο στο Λονδίνο για να συζητήσουν το ίδιο θέμα: Το comeback του Νεϊμάρ στην επιθετική γραμμή των "μπλαουγκράνα".

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ