ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Το μήνυμα του Νεϊμάρ για τον αποκλεισμό της Παρί

PSG's Neymar lies on the pitch after being fouled during the Champions League soccer match, round of 16, 1st leg between Real Madrid and Paris Saint Germain at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Feb. 14, 2018. (AP Photo/Paul White)
Νεϊμάρ (AP Photo/Paul White) AP

Ο Νεϊμάρ μέσω του λογαριασμού του στο Instagram εξέφρασε τη λύπη του για το γεγονός πως η Παρί Σεν Ζερμέν δεν κατάφερε να προκριθεί στα προημιτελικά του Champions League.

Η Παρί Σεν Ζερμέν ηττήθηκε για δεύτερη φορά από τη Ρεάλ Μαδρίτης ( 1-2) και αποκλείστηκε πρόωρα από τη συνέχεια του Champions League, αφού δεν μπήκε καν στην 8άδα του θεσμού. Αντιθέτως, οι Μαδριλένοι συνεχίζουν την προσπάθειά τους για να κατακτήσουν το τρίτο στη σειρά τρόπαιο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Ο Νεϊμάρ λόγω του τραυματισμού του που θα τον αφήσει για σημαντικό διάστημα εκτός δράσης, τρέχοντας για να είναι έτοιμος στο Μουντιάλ της Ρωσίας, μέσω του λογαριασμού του στο Instagram εξέφρασε τη λύπη του και για την ήττα, αλλά περισσότερο που δεν βρισκόταν στο χορτάρι για να βοηθήσει τους συμπαίκτες του να ανατρέψουν το 3-1 του πρώτου αγώνα.

"Είμαι λυπημένος για την ήττα, αλλά ακόμα πιο λυπημένος που δεν ήμουν στο χορτάρι για να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου. Αυτό που με κάνει υπερήφανο, είναι που είδα την προσπάθεια απ' όλους. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Ζήτω η Παρί!", έγραψε ο Νεϊμάρ.

AP Photo/Paul White

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ