ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Τέλος τα 300 εκατ. ευρώ για Νεϊμάρ, η Παρί έριξε την τιμή του

Τέλος τα 300 εκατ. ευρώ για Νεϊμάρ, η Παρί έριξε την τιμή του

Παρί και Μπάρτσα έχουν αρχίσει να συζητούν για την επιστροφή του Νεϊμάρ στην Καταλονία και σύμφωνα με την Parisien οι Γάλλοι δεν απαιτούν πλέον 300 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσουν.

Η έγκυρη Parisien μ' ένα ενδιαφέρον ρεπορτάζ παρουσιάζει νέα δεδομένα όσον αφορά στην τιμή πώλησης του Νεϊμάρ. Μέχρι πρόσφατα γνωρίζαμε πως η Παρί Σεν Ζερμέν είχε ορίσει το ποσό που θέλει για να δώσει τον "Νέι" στον όποιο ενδιαφερόμενο στα 300 εκατ. ευρώ.

Το γαλλικό Μέσο, πάντως, υποστηρίζει πως με την έλευση του Λεονάρντο στη θέση του Αθλητικού Διευθυντή τα 300 εκατ. ευρώ γράφτηκαν στο χιόνι. H Παρί Σεν Ζερμέν, όπως γράφεται στην Parisien, θέλει μόνο τα χρήματά της πίσω για τον Νεϊμάρ, δηλαδή τα 222.000.000 ευρώ που είχε πληρώσει το καλοκαίρι του 2017, κάνοντας τον Βραζιλιάνο την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Parisien ήταν αυτή που με τα ρεπορτάζ της έκανε λόγο ότι Παρί και Μπαρτσελόνα έχουν αρχίσει να συζητούν ήδη την επιστροφή του Νεϊμάρ στην Καταλονία, με τους Γάλλους μάλιστα στην πρώτη επαφή που έγινε να κρατούν αρνητική στάση ως προς την παραχώρηση του σούπερ σταρ τους. Επίσης, πέραν των διαπραγματεύσεων μεταξύ των δύο κλαμπ είναι και ο "Νέι" που για να φορέσει την μπλαουγκράνα θα χρειαστεί να κάνει γενναία μείωση αποδοχών σε σύγκριση με αυτά που λαμβάνει τώρα. Πράγμα στην γλώσσα των αριθμών σημαίνει να πέσει από τα 36.000.000 ευρώ το χρόνο στα 22.000.000 ευρώ, κούρεμα της τάξεως του 39%.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ