ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Τελείωσε τις φήμες για αποχώρηση του Νεϊμάρ από την Παρί ο πατέρας του

Τελείωσε τις φήμες για αποχώρηση του Νεϊμάρ από την Παρί ο πατέρας του

Ο πατέρας του Νεϊμάρ, Νεϊμάρ Σάντος ξεκαθάρισε σε συνέντευξή του πως ο γιος του δεν αποχωρεί φέτος από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Η νέα αγωνιστική χρονιά θα βρει τον Νεϊμάρ να φορά τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς ο πατέρας του Νεϊμάρ Σάντος τερμάτισε τα σενάρια αποχώρησης του γιου του από την γαλλική πρωτεύουσα.

Ο πατέρας και ατζέντης του "Νέι" μίλησε στο RMC Sport και είπε μεταξύ άλλων: " Βρισκόμαστε μόλις στη δεύτερη σεζόν η οποία δεν έχει τελειώσει ακόμη. Το συμβόλαιο δεν έχει φτάσει ούτε στα μισά..." σημείωσε αρχικά ο Βραζιλιάνος και συνέχισε " ...οι φήμες για αποχώρηση πάντα θα υπάρχουν. Η επιθυμία του Νεϊμάρ είναι να βρίσκεται στην Παρί και να την βοηθάει να κατακτά τίτλους..."

Υπενθυμίζουμε πως το τελευταίο διάστημα επανήλθαν τα σενάρια που ήθελαν τον σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου να επιστρέφει στην Μπαρτσελόνα, ωστόσο με τις δηλώσεις του ο πατέρας Νεϊμάρ δείχνει πως υπάρχει διάθεση ο γιος του να παίξει και τη νέα σεζόν στο Παρίσι. Το συμβόλαιο του Νεϊμάρ με την ομάδα του Τούχελ εκπνέει το 2022, ενώ η Παρί είχε πληρώσει την Μπάρτσα 222.000.000 ευρώ για να τον αγοράσει.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ