ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Τελειώνει (και) του Εμπαπέ στην Παρί!

Monaco's Kylian Mbappe celebrates with teammates after he scored the first goal during their French League One soccer match against Caen, in Caen, north western France, Sunday, March 19, 2017. (AP Photo/David Vincent)
Monaco's Kylian Mbappe celebrates with teammates after he scored the first goal during their French League One soccer match against Caen, in Caen, north western France, Sunday, March 19, 2017. (AP Photo/David Vincent) AP

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Marca", η Μονακό φέρεται να έχει συμφωνήσει με την Παρί Σεν Ζερμέν για την παραχώρηση του Κιλιάν Εμπαπέ, καθιστώντας την ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας πανίσχυρη.

Δεν σταματά πουθενά η Παρί Σεν Ζερμέν και δεν μπαίνει κανένα "φρένο" στις κινήσεις της. Με το FFP κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς ισχύει και πώς καταφέρνουν οι Παριζιάνοι να ξεπερνούν αυτή τη... λεπτομέρεια, κλείνοντας παίκτες πολλών δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, αλλά μετά τον Νεϊμάρ οι Παριζιάνοι κάνουν δικό τους και τον Κιλιάν Εμπαπέ!

Αυτό αναφέρει η "Marca" στην ιστοσελίδα της, όπου σύμφωνα με το ρεπορτάζ της η μετεγγραφή φέρεται να έχει δρομολογηθεί και αυτό που φαινόταν αδιανόητο, γίνεται πραγματικότητα. Η Μονακό συμφώνησε με την Παρί και η μετακίνηση του νεαρού φορ είναι προ των πυλών.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι οι Μονεγάσκοι δέχθηκαν να μπουν σε διαδικασία διαπραγμάτευσης με τους διοικούντες την Παρί και αφού τα βρήκαν σε όλα, πλέον γίνεται η ανταλλαγή εγγράφων και απαιτούνται υπογραφές δικηγόρων για να ολοκληρωθεί το deal και ο Εμπαπέ να βρεθεί στο πλάι του Νεϊμάρ.

Η συμφωνία φτάνει τα 180.000.000 ευρώ συνολικά, με τα 20.000.000 ευρώ εξ αυτών να είναι με τη μορφή μπόνους. Όσο για την πλευρά του ποδοσφαιριστή, έχει πάρει την απόφαση να αλλάξει στρατόπεδο, αλλά όχι και χώρα, παραμένοντας στο Σαμπιονά και μετακομίζοντας απλά στην πρωτεύουσα.

Ο Εμπαπέ φέρεται να ήθελε να παίξει στη Ρεάλ Μαδρίτης, όμως μέτρησε περισσότερο η επιθυμία του πατέρα του, ο οποίος ήθελε να τον στείλει στην ομάδα της πόλης που γεννήθηκε. Έτσι, λοιπόν, υπερισχύει η δική του απόφαση και μένει να δούμε αν τις επόμενες ημέρες θα έχουμε ανακοινώσεις.

Οι δυο αυτές κινήσεις (Νεϊμάρ και Εμπαπέ) φτάνουν μαζί τα 402.000.000 ευρώ (!) και η επόμενη κίνηση που θέλει να κλείσει η γαλλική ομάδα είναι του Όμπλακ από την Ατλέτικο Μαδρίτης για την θέση του τερματοφύλακα, καλύπτοντας τη ρήτρα του ύψους 100.000.000 ευρώ. Οι αντιδράσεις είναι πολλές, αλλά όπως και να 'χει, αυτό το καλοκαίρι ανήκει αποκλειστικά στην Παρί Σεν Ζερμέν!

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ