ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Τα προκλητικά προνόμια του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν

Brazil's Neymar attends a training session in preparation for an upcoming World Cup qualifying match, in Sao Paulo, Brazil, Friday, Oct. 6, 2017.  (AP Photo/Andre Penner)
Νεϊμάρ (AP Photo/Andre Penner) AP

Η Parisien αποκάλυψε κάποια από τα προνόμια του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν, όπως το ότι απαγορεύεται να τον μαρκάρουν δυνατά οι συμπαίκτες του στην προπόνηση. Διαβάστε αναλυτικά.

Ο Νεϊμάρ κόστισε 222.000.000 ευρώ στην Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία πλήρωσε την ρήτρα αποδέσμευσής του στην Μπαρτσελόνα και τον έκανε δικό της. Για να τον πείσει να μετακομίσει στο Παρίσι, υπήρξαν και κάποιοι όροι που μπήκαν στο συμβόλαιό του, οι οποίοι μπορούν να θεωρηθούν ως και προκλητικοί, ειδικά για τους συμπαίκτες του, ενώ είναι άγνωστο αν τους γνώριζε ευθύς εξ αρχής ο Ουνάι Έμερι.

Ο Βραζιλιάνος απολαμβάνει προνόμια που φαντάζουν αδιανόητα, αλλά είναι πραγματικά. Έχει κάποια πλεονεκτήματα έναντι των άλλων, που είναι λογικό να τον βλέπουν με... μισό μάτι, έστω και αν αντιλαμβάνονται ότι είναι το ακριβότερο περιουσιακό στοιχείο της ομάδας.

Η Parisien αποκαλύπτει κάποια απ' αυτά, όπως το ότι ο Βραζιλιάνος έχει δυο επιπλέον φυσιοθεραπευτές που τον ακολουθούν παντού και είναι μόνο για τις δικές του ανάγκες. Επίσης, οι συμπαίκτες του δεν μπορούν να τον μαρκάρουν δυνατά κατά την διάρκεια των προπονήσεων. Αυτό βέβαια δεν ισχύει για όλους τους υπόλοιπους. Όποιος το κάνει, θα έχει συνέπειες.

Συν τις άλλοις, εξαιρείται από τις ασκήσεις που αφορούν το αμυντικό κομμάτι. Όλοι οι άλλοι συμμετέχουν, εκείνος όχι. Επιπλέον, είναι ο μόνος ποδοσφαιριστής της Παρί που μπορεί να κυκλοφορεί με τη δική του τσάντα με τον χορηγό του και όχι της ομάδας. Αυτό φυσικά έχει (θετική) επίπτωση στην τσέπη του.

Με λίγα λόγια, τα πάντα και όλοι στις υπηρεσίες του Νεϊμάρ...

AP Photo/Andre Penner

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ