ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

"Συμφωνία Τούχελ - Παρί για διετές συμβόλαιο"

Dortmund's head coach Thomas Tuchel arrives for the German Soccer Cup semifinal match between FC Bayern Munich and Borussia Dortmund at the Allianz Arena stadium in Munich, Germany, Wednesday, April 26, 2017. (AP Photo/Matthias Schrader)
Dortmund's head coach Thomas Tuchel arrives for the German Soccer Cup semifinal match between FC Bayern Munich and Borussia Dortmund at the Allianz Arena stadium in Munich, Germany, Wednesday, April 26, 2017. (AP Photo/Matthias Schrader) AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER)

Σύμφωνα με δημοσίευμα του "sportbuzzer.de", η Παρί Σεν Ζερμέν ήρθε σε συμφωνία με τον Τόμας Τούχελ για συμβόλαιο δύο ετών, διατηρώντας παράλληλα οψιόν ανανέωσης γι' ακόμη ένα χρόνο.

Ο Τόμας Τούχελ αποτελεί ένα απ' τα πιο "καυτά" προπονητικά ονόματα, με αρκετές κορυφαίες ομάδες να έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον Γερμανό τεχνικό. Το προηγούμενο διάστημα, η "Sport BILD" αποκάλυψε πως ο πρώην προπονητής της Ντόρτμουντ αρνήθηκε πρόταση της Μπάγερν Μονάχου, καθώς έχει έρθει σε συμφωνία με άλλη ομάδα.

Αρχικά, οι φήμες τον ήθελαν μία "ανάσα" απ' την Άρσεναλ, προκειμένου να αποτελέσει τον διάδοχο του Αρσέν Βενγκέρ. Όμως, όπως όλα δείχνουν, η νέα σεζόν θα τον βρει κάτοικο Παρισιού, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα του " sportbuzzer.de", ο Τούχελ έδωσε τα χέρια με τους διοικούντες την Παρί Σεν Ζερμέν για συμβόλαιο δύο ετών, με τη γαλλική ομάδα να διατηρεί οψιόν ανανέωσης γι' ακόμη ένα.

Μάλιστα, το ρεπορτάζ της γερμανικής ιστοσελίδας αναφέρει πως το deal θα επισημοποιηθεί μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος απ' τους Παριζιάνους. Ο Γερμανός θα διαδεχθεί τον Ουνάι Έμερι στην τεχνική ηγεσία της Παρί, ο οποίος ναι μεν επανέφερε την ομάδα στην κορυφή του πρωταθλήματος, αλλά απέτυχε να την οδηγήσει στην κατάκτηση του πολυπόθητου Champions League.

Photo Credits: AP Photo/Matthias Schrader

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ