ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Στο Παρίσι ο Σάντσες

Arsenal's Alexis Sanchez looks on during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Arsenal at White Hart Lane in London, Sunday, April 30, 2017. (AP Photo/Alastair Grant)
Arsenal's Alexis Sanchez looks on during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Arsenal at White Hart Lane in London, Sunday, April 30, 2017. (AP Photo/Alastair Grant) AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Έτοιμη να πυροδοτήσει νέα "βόμβα" είναι η Παρί Σεν Ζερμέν, αφού ο Αλέξις Σάντσες βρίσκεται απ' την Παρασκευή (21/07) στο Παρίσι προκειμένου να έχει συνάντηση με τον Αθλητικό Διευθυντή της γαλλικής ομάδας, Αντέρο Ενρίκε.

Ο μεγάλος στόχος των διοικούντων την Παρί Σεν Ζερμέν το εφετινό καλοκαίρι είναι ο Νεϊμάρ, τον οποίο οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν μία "ανάσα" απ' τη γαλλική ομάδα. Βέβαια, το συγκεκριμένο γεγονός δεν φαίνεται πως επηρεάζει τον Αθλητικό Διευθυντή της Παρί, Αντέρο Ενρίκε απ' το να δουλεύει παράλληλα την περίπτωση του Αλέξις Σάντσες.

Σύμφωνα με τα βρετανικά και τα γαλλικά ΜΜΕ, ο Χιλιανός βρίσκεται απ' την Παρασκευή (21/07) στο Παρίσι προκειμένου να έχει συνάντηση με τους διοικούντες τη γαλλική ομάδα. Το ρεπορτάζ του "Guardian" αναφέρει πως ο Ενρίκε πέρασε όλη τη χθεσινή ημέρα με τον Σάντσες και τον ατζέντη του, Φερνάντο Φελίσεβιτς στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο "Royal Monceau" που βρίσκεται στο κέντρο του Παρισιού.

Οι δύο πλευρές αναμένεται να δώσουν άμεσα τα χέρια, καθώς απομένουν μόνο κάποιες τυπικές λεπτομέρειες σε ό,τι αφορά στο συμβόλαιο του 28χρονου επιθετικού. Από εκεί και πέρα, όλα θα εξαρτηθούν απ' τις διαθέσεις των ανθρώπων της Άρσεναλ, οι οποίοι, όπως είναι λογικό, δεν θα ήθελαν να χάσουν τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή τους.

Απ' την πλευρά του, ο μεγαλομέτοχος της Παρί, Νασέρ Αλ Κελαϊφί είναι διατεθειμένος να προσφέρει, αρχικά, 50.000.000 ευρώ για τον Σάντσες, ενώ σημαντικό ρόλο αναμένεται να παίξουν κι οι εξαιρετικές σχέσεις που διατηρεί ο διοικητικός ηγέτης της γαλλικής ομάδας με τον προπονητή των "κανονιέρηδων", Αρσέν Βενγκέρ.

Photo Credits: AP Photo/Alastair Grant

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ