ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Στη μαύρη λίστα της Παρί Σεν Ζερμέν ο Λο Σέλσο

Argentina's Giovani Lo Celso listens to national anthems during the international friendly soccer match between Spain and Argentina at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Tuesday, March 27, 2018. (AP Photo/Francisco Seco)
Argentina's Giovani Lo Celso listens to national anthems during the international friendly soccer match between Spain and Argentina at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Tuesday, March 27, 2018. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Η άφιξη του Τόμας Τούχελ στην Παρί σηματοδοτεί την αναχώρηση του Τζιοβάνι Λο Σέλσο για άλλες (ποδοσφαιρικές) πολιτείες, καθώς το όνομα του Αργεντινού μέσου έχει καταχωρηθεί στη λίστα των ανεπιθύμητων.

Πυκνώνουν τα σύννεφα για τον Τζιοβάνι Λο Σέλσο, καθώς ο νέος τεχνικός της Παρί, Τόμας Τούχελ, δεν υπολογίζει τον διεθνή Αργεντινό χαφ, με τις μέρες του στην "Πόλη του Φωτός" να είναι μετρημένες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας "L' Equipe", ο 22χρονος λάτιν μέσος δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Γερμανού προπονητή, ο οποίος δεν θα έλεγε "όχι" στο ενδεχόμενο παραχώρησής του, με το κατάλληλο αντίτιμο φυσικά.

Ο ερχομός του Τούχελ δεν ευνόησε τον διεθνή με την "αλμπισελέστε" στο πρόσφατο Μουντιάλ της Ρωσίας, ο οποίος θεωρείται ο μεγάλος χαμένος από την αλλαγή προπονητικής σκυτάλης στους Παριζιάνους.

Μπορεί την περσινή υπό τις οδηγίες του Ουνάι Έμερι, ο ταλαντούχος Αργεντινός να κατέγραψε συνολικά 48 εμφανίσεις με απολογισμό 6 γκολ και 7 ασίστ, ωστόσο φέτος δεν έχει πατήσει ακόμη χορτάρι σε επίσημο ματς τις δύο πρώτες αγωνιστικές της Ligue 1, αφού έχει τεθεί στο περιθώριο από τον Τούχελ, παίρνοντας το μήνυμα.

Η Ροσάριο Σεντράλ αποδείχθηκε μικρή για να χωρέσει τα ποδοσφαιρικά όνειρα του εκκολαπτόμενου αστέρα από τη "χώρα του τανγκό", καθώς οι νταμπλούχοι Γαλλίας έσπευσαν να επενδύσουν τα ρέστα τους στις μετοχές του, ελπίζοντας σε... limit up, αφού ο Λο Σέλσο ερχόταν στο "Πάρκο των Πριγκίπων" με τις καλύτερες συστατικές επιστολές, ενώ παράλληλα κουβαλούσε την ταμπέλα "wonderkid".

Το 2016 έφευγε, όμως ο νεαρός Αργεντινός ερχόταν στη γαλλική πρωτεύουσα, για ν' αφήσει το στίγμα του και να ενηλικιωθεί ποδοσφαιρικά. Δύο χρόνια αργότερα, βρίσκεται στην εξώπορτα της ομάδας του Παρισιού, η οποία έχει θέσει ως τιμή εκκίνησης τα 40 εκατ. ευρώ, παρά το γεγονός πως δεσμεύεται με συμβόλαιο για τρία ακόμη χρόνια.

Photo Credits: AP Photo/Francisco Seco

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ