Στα χαρακώματα με Παρί ο πατέρας του Νεϊμάρ, διαψεύδει τους ισχυρισμούς

Η Παρί ανακοίνωσε ότι ο Νεϊμάρ δεν πάτησε στην πρώτη της ομάδας και ο πατέρας του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ την διαψεύδει αναφέροντας πως το κλαμπ γνώριζε ότι ο γιος του δεν θα πάει στην πρώτη συγκέντρωση.

Αρχίζει το ματς! Η Παρί Σεν Ζερμέν με επίσημη ανακοίνωσή της έκανε γνωστό ότι ο Νεϊμάρ φέρθηκε αντιεπαγγελματικά και δεν εμφανίστηκε στην πρώτη του Τόμας Τούχελ στις 8 Ιουλίου. Οι Γάλλοι μάλιστα στην τοποθέτησή τους επισήμαναν ότι διερευνούν την κατάσταση και θα λάβουν τα απαραίτητα μέτρα.

Λίγο αργότερα, όμως, ο πατέρας του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ, Νεϊμάρ Σάντος με μία δήλωσή του που αναρτήθηκε στην βραζιλιάνικη έκδοση του FOX ξεκαθάρισε ότι η Παρί είχε γνώση της απουσίας του "Νέι".

Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή σημείωσε ότι ο Νεϊμάρ είχε κάνει προγραμματισμό για έναν ολόκληρο χρόνο, με το κλαμπ να είναι ενήμερο ότι θα επιστρέψει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις από τις 15 Ιουλίου και μετά.

Επίσης, ο πατέρας Νεϊμάρ υπογράμμισε ότι ο γιος του έχει να συμμετέχει σε κάποιες δραστηριότητες, με συμμετοχή και της Παρί σε αυτές, και γι' αυτό δεν πήγε στην πρώτη, τονίζοντας εκ νέου πως οι Παριζιάνοι είχαν γνώση για την όλη κατάσταση.

"Ο λόγος ήταν γνωστός και προγραμματισμένος εδώ και ένα χρόνο. Γνώριζαν ότι θα επέστρεφε στις 15 Ιουλίου λόγω των υποχρεώσεων με το Ινστιτούτο που δεν μπορούσαν να αναβληθούν. Και η Παρί ήταν ενημερωμένη και συμμετέχει στις ενέργειες του Ινστιτούτου".

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.