ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Σεντ Ετιέν σε Εμπαπέ: "Ελπίζουμε να σε ξαναδούμε σύντομα στα γήπεδα"

PSG's Kylian Mbappe walks using crutches after being injured during the French Cup soccer final match between Paris Saint Germain and Saint Etienne at Stade de France stadium, in Saint Denis, north of Paris, Friday July 24, 2020. (AP Photo/Francois Mori)
PSG's Kylian Mbappe walks using crutches after being injured during the French Cup soccer final match between Paris Saint Germain and Saint Etienne at Stade de France stadium, in Saint Denis, north of Paris, Friday July 24, 2020. (AP Photo/Francois Mori) AP

Ο Εμπαπέ τραυματίστηκε στον τελικό Κυπέλλου Γαλλίας ανάμεσα στην Παρί και την Σεντ Ετιέν και οι Στεφανουά με ανάρτησή τους στο Twitter ευχήθηκαν γρήγορη ανάρρωση στο αστέρι των Παριζιάνων.

Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε 1-0 της Σεντ Ετιέν και πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου Γαλλίας. Η αναμέτρηση σημαδεύτηκε από το σκληρό τάκλιν του Περέν στο 31ο λεπτό, το οποίο προκάλεσε τον τραυματισμό του Κίλιαν Εμπαπέ και σύρραξη μεταξύ των ποδοσφαιριστών. Ο αρχηγός των Στεφανουά είδε μάλιστα την κόκκινη κάρτα και άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες.

Ο τραυματισμός του Εμπαπέ αποδεικνύεται σοβαρός. Μπορεί να απέφυγε τα χειρότερα, αφού δεν υπέστη ρήξη συνδέσμων, όμως η διάγνωση δείχνει διάστρεμμα στον αστράγαλο. Ο Γάλλος παίκτης της Παρί χάνει σίγουρα τον τελικό του Coupe de la Ligue με αντίπαλο την Λιόν (31/7), ενώ σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το Champions League, κάτι που αποτυπώνεται και στο πρωτοσέλιδο της Equipe.

Σεντ Ετιέν σε Εμπαπέ: "Ελπίζουμε να σε ξαναδούμε σύντομα στα γήπεδα"

ανέφερε συγκεκριμένα.

Ο 21χρονος επιθετικός έκανε retweet την ανάρτηση μαζί με δύο γροθιές, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την ευγνωμοσύνη του για την κίνηση.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ