ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Προσφέρει 30.000.000 ευρώ ετήσιο συμβόλαιο στον Ρονάλντο η Παρί

Real Madrid's Cristiano Ronaldo celebrates after scoring the opening goal during the Champions League final soccer match between Juventus and Real Madrid at the Millennium stadium in Cardiff, Wales Saturday June 3, 2017. (AP Photo/Frank Augstein)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo celebrates after scoring the opening goal during the Champions League final soccer match between Juventus and Real Madrid at the Millennium stadium in Cardiff, Wales Saturday June 3, 2017. (AP Photo/Frank Augstein) AP

Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι έτοιμη να προσφέρει 140.000.000 ευρώ στη Ρεάλ Μαδρίτης για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και ετήσιο συμβόλαιο στον Πορτογάλο ύψους 30.000.000 ευρώ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι φευγάτος από τη Ρεάλ Μαδρίτης μετά το ζήτημα που ανέκυψε με την φοροδιαφυγή ύψους 14.700.000 ευρώ και την ποινή φυλάκισης που αντιμετωπίζει. Ο Πορτογάλος είναι στα όριά του και έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από τους "μπλάνκος". Όπως είναι λογικό, οι μνηστήρες καταφθάνουν για τον CR7 και είναι έτοιμοι να προσφέρουν γη και ύδωρ στη "Βασίλισσα" και στον ίδιο.

Σύμφωνα με την "Corriere dello Sport", η Παρί Σεν Ζερμέν είναι έτοιμη για ιλιγγιώδη πρόταση σε Ρεάλ Μαδρίτης και Ρονάλντο. Οι Άραβες διοικούντες έχουν τα χρήματα για να δελεάσουν τις δυο πλευρές και τα καταθέτουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι Παριζιάνοι έχουν τον πρώτο λόγο αν ο Πορτογάλος φύγει από την ισπανική πρωτεύουσα.

Οι Γάλλοι προσφέρουν 140.000.000 ευρώ στη Ρεάλ και ετήσιο συμβόλαιο 30.000.000 ευρώ στον ποδοσφαιριστή. Προφανώς αν γίνει ένα τέτοιο deal, θα πρόκειται για την ακριβότερη μετεγγραφή όλων των εποχών. Μένει να δούμε τι θα κάνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και άλλες ενδιαφερόμενες ομάδες.

ΙΔΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ:

Προσφέρει 30.000.000 ευρώ ετήσιο συμβόλαιο στον Ρονάλντο η Παρί
TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ