ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Προσέχει, για να (μην) έχει τον Ντι Μαρία η Παρί

PSG's Angel Di Maria celebrates his goal against Strasbourg during the French League One soccer match between Paris Saint Germain and Strasbourg, at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Saturday, Feb. 17, 2018. (AP Photo/Francois Mori)
PSG's Angel Di Maria celebrates his goal against Strasbourg during the French League One soccer match between Paris Saint Germain and Strasbourg, at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Saturday, Feb. 17, 2018. (AP Photo/Francois Mori) AP PHOTO/FRANCOIS MORI

Να επεκτείνει το συμβόλαιο του Άνχελ Ντι Μαρία -που λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι- επιθυμεί η Παρί, προκειμένου να αποκομίσει κέρδος, σε περίπτωση αποχώρησης του Αργεντινού εξτρέμ.

Να μην χάσει... τσάμπα τον Άνχελ Ντι Μαρία επιδιώκει η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία κινείται για την επέκταση της συνεργασίας της σε βάθος διετίας με τον 30χρονο Αργεντινό winger.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας "Le Parisien", οι Παριζιάνοι αποσκοπούν να βγάλουν κέρδος σε περίπτωση (μελλοντικής) μεταγραφής του Ντι Μαρία και γι' αυτόν τον λόγο προσανατολίζονται να ανανεώσουν την συνεργασία τους με τον λάτιν εξτρέμ, του οποίου το συμβόλαιο εκπνέει τον Ιούνιο του 2019.

Ακόμη ένας παράγοντας που γέρνει την πλάστιγγα υπέρ της παραμονής του Λατινοαμερικάνου πλάγιου επιθετικού, είναι το γεγονός πως φαίνεται να κερδίζει τον νέο τεχνικό, Τόμας Τούχελ.

Όπως αναφέρει το εν λόγω ρεπορτάζ, οι νταμπλούχοι Γαλλίας σκέφτονται να κρατήσουν στο "Πάρκο των Πριγκίπων" τον διεθνή με την "αλμπισελέστε" άσο μέχρι το 2021, ώστε να εξαλείψουν την πιθανότητα αποχώρησής του από την "Πόλη του Φωτός" δίχως οικονομικό όφελος, με τις συζητήσεις να είναι σε καλό δρόμο και τη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές να βρίσκεται προ των πυλών.

Υπενθυμίζεται ότι την περσινή περίοδο έφτασε μία ανάσα από την μετακίνησή του στην Μπαρτσελόνα , ωστόσο η μεταγραφή χάλασε την τελευταία στιγμή, καθώς η Παρί απέρριψε την καταλανική πρόταση ύψους 45 εκατ. ευρώ.

Ο Ντι Μαρία -που βρίσκεται στους πρωτευουσιάνους από το 2015- μετράει, ήδη, δύο γκολ σε ισάριθμους αγώνες με την φανέλα της ομάδας του Παρισιού, ενώ έχει προλάβει να μοιράσει και μία ασίστ.

Photo Credits: AP Photo/Francois Mori

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ