ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Πατέρας Νεϊμάρ: "Μπαίνει στο χειρουργείο, εκτός για 6-8 εβδομάδες"

PSG's Neymar lays on the pitch after being fouled during the French League One soccer match between Paris Saint-Germain and Marseille at the Parc des Princes Stadium, in Paris, France, Sunday, Feb. 25, 2018. (AP Photo/Thibault Camus)
PSG's Neymar lays on the pitch after being fouled during the French League One soccer match between Paris Saint-Germain and Marseille at the Parc des Princes Stadium, in Paris, France, Sunday, Feb. 25, 2018. (AP Photo/Thibault Camus) AP PHOTO/THIBAULT CAMUS

Ο πατέρας του Νεϊμάρ παραχώρησε συνέντευξη στο "ESPN" και υποστήριξε πως, παρά τη διάψευση του Ουνάι Έμερι, ο γιος του θα μείνει όντως εκτός δράσης για 6-8 εβδομάδες, αφού θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Νέο επεισόδιο είχαμε στην υπόθεση του τραυματισμού του Νεϊμάρ. Μπορεί ο Ουνάι Έμερι να διέψευσε το μεσημέρι της Τρίτης (27/02) τις πληροφορίες που ήθελαν τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ να υποβάλλεται τις προσεχείς ημέρες σε χειρουργική επέμβαση που θα τον αφήσει εκτός δράσης για 6-8 εβδομάδες, ωστόσο ο πατέρας του 26χρονου επιθετικού της Παρί Σεν Ζερμέν επιβεβαιώνει τα... δυσάρεστα.

Ο Νεϊμάρ Sr παραχώρησε συνέντευξη στο " ESPN" και υποστήριξε πως ο γιος του θα μείνει όντως 6-8 εβδομάδες στα "πιτς", αφού έχει αποφασιστεί από κοινού με τους διοικούντες τη γαλλική ομάδα να υποβληθεί σε χειρουργείο.

"Η Παρί γνωρίζει ήδη πως δεν θα έχει στη διάθεσή της τον Νεϊμάρ τουλάχιστον για τις επόμενες έξι εβδομάδες, καθώς ο χρόνος αποθεραπείας κυμαίνεται στις 6-8 εβδομάδες. Αυτό είναι σίγουρο, σύμφωνα με την επέμβαση. Αυτό που δεν πρέπει να κάνουμε είναι κάτι που θα προκαλέσει ζημιά στο μέλλον", ανέφερε αρχικά, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε όσον αφορά στη ρεβάνς με τη Ρεάλ: "Ναι, φυσικά και είναι εκτός απ' τη ρεβάνς με τη Ρεάλ. Είναι παράλογο αν κάποιος λέει το αντίθετο".

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο πότε θα γίνει η χειρουργική επέμβαση: "Περιμένουμε την απόφαση της Παρί. Δεν εξαρτάται απ' τον Νεϊμάρ. Δεν είναι δική του ή δική μου απόφαση. Δεν είμαι γιατρός και η οικογένειά μας δεν έχει κανέναν γιατρό. Πρέπει να περιμένουμε την απόφαση του συλλόγου, ο οποίος περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να προχωρήσει τη διαδικασία. Προς το παρόν, περιμένουν τον γιατρό της εθνικής Βραζιλίας να φτάσει στο Παρίσι για να τον εξετάσει".

Photo Credits: AP Photo/Thibault Camus

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αμαβί: "Πήγαινε γυρεύοντας ο Νεϊμάρ"
Έμερι: "Υπάρχει πιθανότητα να παίξει με Ρεάλ ο Νεϊμάρ"
Επιλέγει το χειρουργείο ο Νεϊμάρ, δύο μήνες έξω
Χάνει τη Ρεάλ ο Νεϊμάρ!
TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ