ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: Υβριστικά συνθήματα κατά του Νεϊμάρ

Παρί: Υβριστικά συνθήματα κατά του Νεϊμάρ

Ο Νεϊμάρ ξεκίνησε βασικός για την Παρί απέναντι στην Στρασμπούρ για το Σαμπιονά, αλλά οι οργανωμένοι οπαδοί της δεν σταμάτησαν να τον βρίζουν πριν από τη σέντρα στο "Παρκ ντε Πρενς".

Ο Νεϊμάρ αποτέλεσε μεγάλο σίριαλ το καλοκαίρι, αλλά τελικά έμεινε στην Παρί. Παρά τις τάσεις φυγής που επέδειξε με τον πλέον επίσημη τρόπο, δεν πωλήθηκε και διατηρήθηκε στο ρόστερ της γαλλικής ομάδας. Το Σάββατο (14/9) ο Βραζιλιάνος έκανε την πρώτη του συμμετοχή για φέτος.

Ο Τόμας Τούχελ τον επέλεξε στο αρχικό σχήμα για την εντός έδρας αναμέτρηση με τη Στρασπούρ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Ligue 1. Οι οργανωμένοι οπαδοί για μια ακόμα φορά έβριζαν εν χορώ τον 27χρονο. Τον χαρακτήριζαν "Πουτ@@@@ γιο", του φώναζαν "άντε γαμ@@@".

Αυτό είχε γίνει και τον Αύγουστο στον αγώνα με τη Νιμ. Τότε οι οπαδοί είχαν σηκώσει πανό, τραγουδούσαν υβριστικά συνθήματα εναντίον του Νεϊμάρ, της οικογένειάς του, ενώ σχολίαζαν και το περιστατικό στο ξενοδοχείο, όταν μια γυναίκα αφού τον χτύπησε, στη συνέχεια τον είχε κατηγορήσει για βιασμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ