ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: Βαριά καμπάνα σε Ντι Μαρία για το φτύσιμο σε Άλβαρο

PSG's Angel Di Maria celebrates scoring his side's second goal during their French League One soccer match between Paris-Saint-Germain and Olympique Marseille at the Parc des Princes stadium in Paris, Sunday, March 17, 2019. (AP Photo/Christophe Ena)
PSG's Angel Di Maria celebrates scoring his side's second goal during their French League One soccer match between Paris-Saint-Germain and Olympique Marseille at the Parc des Princes stadium in Paris, Sunday, March 17, 2019. (AP Photo/Christophe Ena) AP PHOTO/CHRISTOPHE ENA

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς της γαλλικής αθλητικής δικαιοσύνης στον Άνχελ Ντι Μαρία, με τον μεσοεπιθετικό της Παρί Σεν Ζερμέν να τιμωρείται με τέσσερις αγωνιστικές αποκλεισμό για το φτύσιμο στον Άλβαρο στο ντέρμπι με την Μαρσέιγ.

Έχουν περάσει 10 ημέρες απο το ντέρμπι στο "Παρκ Ντε Πρενς" κόντρα στην Μαρσέιγ και η Παρί Σεν Ζερμέν εξακολουθεί να μην μπορεί να κλείσει τις πληγές της. Δεν είναι μόνο η ήττα με 1-0 από τους Φωκαείς και οι αποβολές τριών παικτών της την ώρα του αγώνα καθώς το βράδυ της Τετάρτης (23/9) έγινε γνωστό πως ένας ακόμα παίκτης του Τόμας Τούχελ θα πληρώσει το μάρμαρο για την αντιαθλητική συμπεριφορά του.

Ο λόγος για τον Άνχελ Ντι Μαρία, με τον Αργεντινό να τιμωρείται με τέσσεις αγωνιστικές αποκλεισμό για το φτύσιμό του στον Άλβαρο Γκονθάλεθ της Μαρσέιγ (το έπιασε η κάμερα αλλά δεν υπέπεσε στην αντίληψη του διαιτητή) και να χάνει έτσι τα ματς με Ανζέρ, Νιμ, Ντιζόν και Ναντ.

Αυτό σημαίνει πως θα επιστρέψει κόντρα στην Ρεν για την 10η αγωνιστική της Ligue 1, με την γαλλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία να αναμένεται μάλιστα να συνεδριάσει στις 30 Σεπτεμβρίου για να εξετάσει αν θα αυξήσει την ποινή του Νεϊμαρ (τιμωρημένος για δύο ματς) σε περίπτωση που αποδειχτεί πως εκτόξευσε προσβλητικά ομοφοβικά σχόλια κατά του Άλβαρο της Μαρσέιγ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ