ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: Τσεκάρει τριάδα 210.000.000 ευρώ από την Ρεάλ

Real Madrid's Toni Kroos, left, is congratulated by Real Madrid's Gareth Bale after scoring a goal during a Spanish La Liga soccer match between Deportivo and Real Madrid at the Riazor stadium in A Coruna, Spain, Sunday, Aug. 20, 2017. (AP Photo/Lalo R. Villar)
Real Madrid's Toni Kroos, left, is congratulated by Real Madrid's Gareth Bale after scoring a goal during a Spanish La Liga soccer match between Deportivo and Real Madrid at the Riazor stadium in A Coruna, Spain, Sunday, Aug. 20, 2017. (AP Photo/Lalo R. Villar) AP

Τρεις ποδοσφαιριστές που ο Ζινεντίν Ζιντάν φαίνεται να μην "καίγεται" να κρατήσει στο ρόστερ της Ρεάλ Μαδρίτης, παρουσιάζονται ως μεταγραφικοί στόχοι της Παρί Σεν Ζερμέν.

Η Παρί Σεν Ζερμέν ψάχνει ποδοσφαιριστές για να καταφέρει να ξεφύγει από τα στενά της κατάκτησης του γαλλικού πρωταθλήματος και να φτάσει στην κορυφή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα, μάλιστα, με την έγκυρη "Le Parisien", ο Τούχελ σκέφτεται να κάνει την υπέρβαση στο Champions League, εντάσσοντας στο ρόστερ παίκτες πεπειραμένος στην κατάκτηση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Υπάρχουν και ονόματα που φέρονται να βρίσκονται ψηλά στη λίστα του Γερμανού προπονητή και το προαναφερθέν Μέσο ισχυρίζεται πως τα γνωρίζει. Πρόκειται για τρεις ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης τους οποίους δεν "καίγεται" να έχει ο Ζινεντίν Ζιντάν στην ομάδα του τη νέα σεζόν, άλλωστε ο Γάλλος κόουτς αναμένεται να πάρει... σκούπα και να "τελειώσει" αρκετούς παίκτες από το σύνολο.

Όσον αφορά στην Παρί, λοιπόν, η "βασιλική" τριάδα που φέρεται να τσεκάρει αποτελείται από τους Κρόος, Μπέιλ και Ίσκο. Η "Le Parisien" επισημαίνει ότι περισσότερο αρέσει ο Γερμανός χαφ, όμως αν βρεθεί τρόπος θα γίνει κίνηση και για τους τρεις με το συνολικό κόστος να φτάνει τα 210.000.000 ευρώ.

Βέβαια, για να κάνει τέτοιου είδους ανοίγματα η παριζιάνικη ομάδα θα χρειαστεί να ξεφορτωθεί παίκτες όπως για παράδειγμα ο Ντράξλερ ή ακόμα και οι Καβάνι - Ντι Μαρία.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ