ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: Τούχελ, πώς θα χωρέσεις Εμπαπέ, Νεϊμάρ, Ικάρντι, Καβάνι και Ντι Μαρία;

PSG's Kylian Mbappe, right, celebrates with Neymar, 2nd right, and Edinson Cavani after scoring his side's second goal during the League One soccer match between Paris Saint Germain and Guingamp at the Parc des Princes stadium in Paris, Saturday, Jan. 19, 2019. (AP Photo/Michel Euler)
PSG's Kylian Mbappe, right, celebrates with Neymar, 2nd right, and Edinson Cavani after scoring his side's second goal during the League One soccer match between Paris Saint Germain and Guingamp at the Parc des Princes stadium in Paris, Saturday, Jan. 19, 2019. (AP Photo/Michel Euler) AP

Η Παρί υποδέχεται την Λιλ και ο Τόμας Τούχελ έχει για πρώτη φορά στη διάθεσή του την πεντάδα "φωτιά" με τους Νεϊμάρ, Εμπαπέ, Ικάρντι, Ντι Μαρία και Καβάνι να είναι υγιείς.

Στις 21:45 την Παρασκευή (22/11) για την 14η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται την Λιλ. Το ματς αυτό παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού για πρώτη φορά φέτος ο Τόμας Τούχελ θα έχει στη διάθεσή του και τους πέντε σταρ: Εμπαπέ, Νεϊμάρ, Καβάνι, Ικάρντι, Ντι Μαρία.

Η λαμπερή πεντάδα είναι υγιής και άπαντες έχουν συμπεριληφθεί στην αποστολή. Οπότε, προκύπτει ένα μεγάλο ερωτηματικό για το πώς ο Τούχελ θα τους χωρέσει στην ίδια ενδεκάδα. Τα γαλλικά Μέσα σημειώνουν ότι ο Γερμανός είναι προβληματισμένος και δεν αποκλείεται ν' αφήσει έναν από τους πέντε στον πάγκο.

Φαβορί για να μην αρχίσει στο ματς είναι ο Νεϊμάρ, για τον οποίο οι Γάλλοι γράφουν πως δεν είναι στο 100%, μια και προέρχεται από απραξία ενός μήνα λόγω τραυματισμού. Βέβαια, έχουμε δει και στο παρελθόν ότι ο Βραζιλιάνος όταν είναι διαθέσιμος δύσκολα δεν συμπεριλαμβάνεται στους 11 που αρχίζουν στα ματς των Παριζιάνων.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ