ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: Το μήνυμα αγάπης του Εμπαπέ κόβει το βήχα σε Ρεάλ και Λίβερπουλ

Παρί: Το μήνυμα αγάπης του Εμπαπέ κόβει το βήχα σε Ρεάλ και Λίβερπουλ
AP PHOTO/MICHEL EULER

Τα σενάρια που τον θέλουν να απασχολεί τη μισή Ευρώπη δίνουν και παίρνουν, με τον Κιλιάν Εμπαπέ να επιλέγει ωστόσο να καταδείξει το δέσιμό του με την Παρί Σεν Ζερμέν μέσω ανάρτησής του στο Twitter.

Μπορεί η κρίση του κορονοϊού να έχει διαμορφώσει ένα ιδιαίτερο καθεστώς στον πλανήτη, ωστόσο στον ποδοσφαιρικό... πλανήτη ένα πράγμα δεν έχει αλλάξει ούτε στο ελάχιστο και αυτό είναι η υψηλή δημοφιλία του Κιλιάν Εμπαπέ.

Ο 20χρονος Γάλλος φορ οδεύει προς την ολοκλήρωση της δεύτερης σεζόν του με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν και μπορεί η ομάδα της πρωτεύουσας να επιθυμεί να επεκτείνει το συμβόλαιο του, που έχει ισχύ ως το 2022, ωστόσο την ίδια ώρα αρκετοί είναι οι μεγάλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι που ορέγονται την αρπαγή του.

Μάλιστα έχουν φουντώσει τα δημοσιεύματα το τελευταίο διάστημα που θέλουν την Ρεάλ Μαδρίτης να τον έχει ως βασικό στόχο της είτε για τώρα είτε για το καλοκαίρι του 2021 αλλά και τον Κλοπ να έχει προσεγγίσει τον πατέρα του παίκτη, προσπαθώντας να βρει το κατάλληλο γαλλικό κλειδί για να ξεκλειδώσει την πόρτα της Παρί και να τον πάρει στην Λίβερπουλ.

Παρί: Το μήνυμα αγάπης του Εμπαπέ κόβει το βήχα σε Ρεάλ και Λίβερπουλ
AP PHOTO/CHRISTOPHE ENA

"Όλοι μιλούν, αλλά ουδείς ξέρει... Μου λείπει η ομάδα μου", έγραψε ο Εμπαπέ, με το μήνυμα του Γάλλου παγκόσμιου πρωταθλητή να συνοδεύεται από δύο καρδιές, μία σε κόκκινο και μία σε μπλε χρώμα. Τα χρώματα της Παρί δηλαδή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ