ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: Θέλει Αλέγκρι και στο βάθος... Πιάνιτς

Παρί: Θέλει Αλέγκρι και στο βάθος... Πιάνιτς
AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Σενάρια από Ισπανία και Γαλλία θέλουν την Παρί να έχει βάλει στο μάτι για τον πάγκο της τον Μάσιμο Αλέγκρι, επιδιώκοντας να αποκτήσει έτσι και τον Μίραλεμ Πιάνιτς.

Ο Μίραλεμ Πιάνιτς θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα από τη στιγμή που δεν χωράει στην Γιουβέντους, ωστόσο η άρνηση του Αρτούρ να κάνει το αντίθετο δρομολόγιο όχι μόνο δεν διευκολύνει τη συμφωνία των δύο ομάδων αλλά επιτρέπει και στην Παρί Σεν Ζερμέν να παραμένει στο παιχνίδι.

Σύμφωνα μάλιστα με σενάρια από Γαλλία και Ισπανία, η πρωταθλήτρια Γαλλίας δεν είναι διατεθειμένη να πετάξει τα όπλα όσον αφορά στη μάχη της απόκτησης του Βόσνιου και μάλιστα έχει βρει τον τρόπο για να αλλάξει τις ισορροπίες και να γείρει την πλάστιγγα υπέρ της.

Μάλιστα, ο άσος που κρύβει στο μανίκι του ο Λεονάρντο είναι πολύ δυνατός αφού πρόκειται για τον Μάσιμο Αλέγκρι.

Παρί: Θέλει Αλέγκρι και στο βάθος... Πιάνιτς
AP PHOTO/LUCA BRUNO

Την ίδια στιγμή, οι πρωτευουσιάνοι έχουν στο μυαλό τους πως με την άφιξη του Αλέγκρι στην ομάδα τους θα δώσουν ένα ισχυρό κίνητρο στον Πιάνιτς να προτιμήσει εκείνους και όχι την "Μπάρσα", ξέροντας πως στην Πόλη του Φωτός δεν θα βρει απλά έναν πολύ καλό τεχνικό αλλά τον πρώην προπονητή του στην Γιουβέντους.

Τα ίδια μάλιστα δημοσιεύματα υποστηρίζουν πως για να επιτευχθεί το συγκεκριμένο deal με τον Πιάνιτς, η Παρί Σεν Ζερμέν δεν αποκλείεται να ρίξει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων δύο από τους καλύτερους παίκτες της στο ρόστερ, τους Μάρκο Βεράτι και Μαρκίνιος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ