ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: Σύλληψη 148 οπαδών στο Παρίσι μετά τον τελικό

French police officers watch a car burning near the Champs-Elysee avenue following incidents after the Champions League soccer final match between PSG and Bayern Munich which is played in Lisbon, Portugal, Sunday Aug. 23, 2020 in Paris. Bayern Munich won 1-0. (AP Photo/Michel Euler)
French police officers watch a car burning near the Champs-Elysee avenue following incidents after the Champions League soccer final match between PSG and Bayern Munich which is played in Lisbon, Portugal, Sunday Aug. 23, 2020 in Paris. Bayern Munich won 1-0. (AP Photo/Michel Euler) AP

Φίλοι της Παρί Σεν-Ζερμέν ήρθαν σε σύγκρουση με δυνάμεις της αστυνομίας μετά τη λήξη του τελικού του Champions League - ύστερα από έλεγχο για την τήρηση των μέτρων για τον κορονοϊό - με τις αρχές να προχωρούν στη σύλληψη 148 ατόμων.

Πέντε χιλιάδες φίλοι της Παρί Σεν-Ζερμέν συγκεντρώθηκαν στο Παρκ ντε Πρενς και αρκετοί ακόμα έξω από αυτό για να παρακολουθήσουν από εκεί τον τελικό του Champions League, κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου.

Η αστυνομία έκανε έλεγχο για την τήρηση των μέτρων κατά της διασποράς του κορονοϊού, και μοίρασε πρόστιμα σε πάνω από 400 ευρώ για το γεγονός ότι δεν φορούσαν μάσκα, αλλά και για την μη τήρηση των αποστάσεων ασφαλείας, όπως αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ.

Μετά την λήξη της αναμέτρησης έγιναν συμπλοκές μεταξύ οπαδών και της αστυνομίας, πρώτα στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου της Παρί και στην συνέχεια κοντά στα Ηλύσια Πεδία.

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη 148 ατόμων. Από τις συγκρούσεις πήραν φωτιά αυτοκίνητα, ενώ έσπασαν τζαμαρίες από καταστήματα, με ένα κατάστημα κοσμημάτων να λεηλατείται.

Photo credits: AP Photo/Michel Euler

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ