ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί Σεν Ζερμέν: Ζήτησε 15.000.000 ευρώ από την Μπαρτσελόνα για να μην χάσει... τζάμπα τον Ραμπιό

PSG's Adrien Rabiot, right, celebrates with his teammate PSG's Angel Di Maria after scoring his side's second goal during the French League One soccer match between Paris-Saint-Germain and Amiens at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Saturday, Oct. 20, 2018. (AP Photo/Francois Mori)
PSG's Adrien Rabiot, right, celebrates with his teammate PSG's Angel Di Maria after scoring his side's second goal during the French League One soccer match between Paris-Saint-Germain and Amiens at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Saturday, Oct. 20, 2018. (AP Photo/Francois Mori) AP PHOTO/FRANCOIS MORI

Την ώρα που ο Αντριάν Ραμπιό θέλει να φύγει σαν... τρελός από την Παρί Σεν Ζερμέν, οι άνθρωποι των πρωταθλητών Γαλλίας αξιώνουν χρήματα από την Μπαρτσελόνα για να ανάψουν το πράσινο φως για τη μετακίνησή του στην Ισπανία.

Η παραμονή του Αντριάν Ραμπιό στο "Παρκ Ντε Πρενς" θα πρέπει να θεωρείται πλέον ως σενάρια που συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες, όμως αυτό δεν σημαίνει αυτόματα πως η ομάδα που θα τον κάνει δικό της δεν θα χρειαστεί να τα βρει με τους Παριζιάνους.

Τουλάχιστον αν θέλει να τον πάρει άμεσα (το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2019), με την Παρί να βλέπει πως ο παίκτης πιέζει για να πάρει μεταγραφή στην ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε και να διαμηνύει πως θα τον αφήσει να φύγει αν ικανοποιηθεί οικονομικά.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, ο αθλητικός διευθυντής του γαλλικού συλλόγου, Αντέρο Ενρίκε, ζήτησε 15.000.000 ευρώ για να τον αφήσει ελεύθερο να πάει σε όποια ομάδα επιθυμεί στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, με την διοίκηση της Παρί να αντιλαμβάνεται πως όσο περνάει ο χρόνος, τόσο κινδυνεύει να μείνει με τον παίκτη στο ρόστερ χωρίς να κερδίσει ούτε ένα ευρώ.

Σημειώνεται πως ο Ραμπιό έχει ζητήσει το ποσό των 10.000.000 ευρώ ετησίως για να υπογράψει συμβόλαιο με τους "μπλαουγκράνα" ενώ την ίδια ώρα έχει ζητήσει και μπόνους υπογραφής, με τη μητέρα του να φτάνει μάλιστα στο σημείο να αξιώνει 15.000.000 ευρώ από τους Καταλανούς για να ολοκληρωθεί το συγκεκριμένο deal.

Photo Credits: AP Photo/Francois Mori

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ