ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί Σεν Ζερμέν: Χάνει τη Λειψία ο Κέιλορ Νάβας

PSG's goalkeeper Keylor Navas leaves the pitch after an injuring during the Champions League quarter-final soccer match between Atalanta and Paris Saint-Germain, at the Luz stadium in Lisbon, Portugal, Wednesday, Aug. 12, 2020. (Rafael Marchante/Pool via AP)
PSG's goalkeeper Keylor Navas leaves the pitch after an injuring during the Champions League quarter-final soccer match between Atalanta and Paris Saint-Germain, at the Luz stadium in Lisbon, Portugal, Wednesday, Aug. 12, 2020. (Rafael Marchante/Pool via AP) AP

Ο Κέιλορ Νάβας δεν θα είναι στη διάθεση του Τόμας Τούχελ για τον ημιτελικό του Champions League ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και την Λειψία, καθώς δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Η Παρί Σεν Ζερμέν θα αντιμετωπίσει την Τρίτη 18 Αυγούστου στις 22:00 την Λειψία στα πλαίσια των ημιτελικών του Champions League. Ο Τόμας Τούχελ θα έχει μία σημαντική απώλεια, αφού όπως αναφέρει το RMC Sport, ο Κέιλορ Νάβας δεν θα είναι διαθέσιμος.

Ο Κοσταρικανός γκολκίπερ ήταν έτσι κι αλλιώς αμφίβολος, αφού στο παιχνίδι με την Αταλάντα αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δεξί πόδι και έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 79ο λεπτό, με τον Σέρχιο Ρίκο να περνάει στη θέσή του.

Έτσι, ο Κέιλορ Νάβας δεν προλαβαίνει να ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα του στον δικέφαλο, σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ. Το βάρος πλέον πέφτει στον Ρίκο, ο οποίος πρόκειται να βρεθεί στην αρχική 11άδα κόντρα στην γερμανική ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αναβάλλονται τα Μονπελιέ - Λιόν και Παρί - Μετς λόγω Champions League
TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ