ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί Σεν Ζερμέν: Βάζει στο στόχαστρο τον Ντιμπάλα

Argentina's Paulo Dybala holds his head after missing a chance to score against Chile during the Copa America third-place soccer match at the Arena Corinthians in Sao Paulo, Brazil, Saturday, July 6, 2019. (AP Photo/Andre Penner)
Argentina's Paulo Dybala holds his head after missing a chance to score against Chile during the Copa America third-place soccer match at the Arena Corinthians in Sao Paulo, Brazil, Saturday, July 6, 2019. (AP Photo/Andre Penner) AP PHOTO/ANDRE PENNER

Η Παρί Σεν Ζερμέν κοιτάζει την επόμενη ημέρα σε περίπτωση αποχώρησης του Νεϊμάρ και σύμφωνα με έγκυρο γαλλικό μέσο, ο Πάουλο Ντιμπάλα βρίσκεται πλέον ψηλά στη λίστα του τεχνικού διευθυντή της, Λεονάρντο.

Ο Νεϊμάρ είναι αυτή την ώρα το πιο "hot" όνομα που υπάρχει στην ποδοσφαιρική μεταγραφική πιάτσα και σύμφωνα με ένα σενάριο που κυκλοφόρησε τα τελευταία 24ωρα, δεν αποκλείεται η Γιουβέντους να προσφέρει τον Πάουλο Ντιμπάλα στην Παρί Σεν Ζερμέν για να μπει σφήνα στην Μπαρτσελόνα και να τον πάρει.

Ανεξάρτητα πάντως από τη θέληση της "Γιούβε" να συμπεριλάβει τον Αργεντινό μέσα στα ανταλλάγματα για τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ, ρεπορτάζ από το "RMC Sport" θέλει τους ανθρώπους της Παρί Σεν Ζερμέν να ενδιαφέρονται για τον "Joya" ακόμα και αν δεν γίνει το deal με τους Τορινέζους για τον Νεϊμάρ.

Juventus' Paulo Dybala reacts during the Champions League, quarterfinal, second leg soccer match between Juventus and Ajax, at the Allianz stadium in Turin, Italy, Tuesday, April 16, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Juventus' Paulo Dybala reacts during the Champions League, quarterfinal, second leg soccer match between Juventus and Ajax, at the Allianz stadium in Turin, Italy, Tuesday, April 16, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο ίδιος ο Ντιμπάλα έχει απορρίψει προτάσεις από Ίντερ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με το εν λόγω μέσο να αναφέρει ωστόσο πως η Παρί ευελπιστεί πως θα τον δελεάσει, έχοντας δει στο πρόσωπό του τον παίκτη που μπορεί να καλύψει ιδανικά το κενό που θα αφήσει αν φύγει ο "Mr 222.000.000 ευρώ".

Όσο δε για την τιμή του, σίγουρα είναι πολύ πιο προσιτός οικονομικά σε σύγκριση με τον "πολύ" Νεϊμάρ, με τους πρωταθλητές Γαλλίας να αισιοδοξούν ότι αν προχωρήσουν οι συζήτησεις με την Γιουβέντους, θα καταφέρουν να τον κάνουν δικό της με ένα ποσό της τάξης των 50.000.000 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τα 100.000.000 ευρώ και η νέα λίστα με 6 παίκτες για Νεϊμάρ
TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ