ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί Σεν-Ζερμέν: Τούχελ και Καβάνι μαινόμενοι στ' αποδυτήρια κατά διαιτητή και VAR (VIDEO)

Παρί Σεν-Ζερμέν: Τούχελ και Καβάνι μαινόμενοι στ' αποδυτήρια κατά διαιτητή και VAR (VIDEO)

Ο τεχνικός της Παρί Σεν-Ζερμέν, Τόμας Τούχελ, κι ο επιθετικός της ομάδας, Έντινσον Καβάνι, κατευθύνθηκαν μαινόμενοι στα αποδυτήρια στο ημίχρονο του ματς με τη Ρεν και διαμαρτυρήθηκαν σε έξαλλη κατάσταση κατά του διαιτητή και του VAR. (VIDEO)

Μπορεί η Παρί Σεν-Ζερμέν να νίκησε 4-1 τη Ρεν για την 22η αγωνιστική της Ligue 1, αλλά η ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας είχε έντονα παράπονα από τον διαιτητή του ματς, Καρίμ Αμπέντ.

Με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου ο Γερμανός τεχνικός των γηπεδούχων, Τόμας Τούχελ, κατευθύνθηκε μαινόμενος από τη φυσούνα προς τ' αποδυτήρια. Οι διαμαρτυρίες του 45χρονου ήταν για κόκκινη κάρτα που δεν δόθηκε σε μαρκάρισμα από παίκτη των φιλοξενούμενων.

"Γιατί έχουμε το VAR; Γιατί το έχουμε αυτό; Γιατί; Εάν υπάρχει πέναλτι, δεν σφυρίζει πέναλτι. Εάν υπάρχει κόκκινη κάρτα, δεν δείχνει κόκκινη κάρτα. Δεν αξίζει πλέον να κοιτάζεις το VAR, είναι γελοίο", μονολογούσε.

Παρί Σεν-Ζερμέν: Τούχελ και Καβάνι μαινόμενοι στ' αποδυτήρια κατά διαιτητή και VAR (VIDEO)

Ο Εμπάιγ Νιάνγκ τιμωρήθηκε μόνο με κίτρινη κάρτα γι' αυτό το μαρκάρισμα πάνω στον Τίλο Κέρερ

Τον ακολούθησε ο Ουρουγουανός επιθετικός της Παρί, Έντινσον Καβάνι. Ο "Ματαδόρ" έψαχνε τον διαιτητή, κι όταν τον βρήκε, έφθασε μέχρι την πόρτα των αποδυτηρίων του, για να του εκφράσει σε έξαλλη κατάσταση τα παράπονα του:

"O διαιτητής. Που είναι ο διαιτητής; Ωωωω, ο διαιτητής. Τι σφυρίζετε; Με το VAR σφυρίζετε έτσι; Δεν είναι δυνατόν", έλεγε ενώ εμφανίστηκε κι ο Βεράτι λέγοντας: "Είναι απίστευτο".

Ο Καρίμ Αμπέντ όταν βγήκε για να σφυρίξει για το δεύτερο ημίχρονο υπεραμύνθηκε του εαυτού του και προσπάθησε ν' αποκρούσει το "μαρκάρισμα" του διαμαρτυρόμενου τεχνικού διευθυντή των γηπεδούχων, Αντέρο Ενρίκε: "Είναι ημίχρονο και πρέπει να σφυρίξω. Πρέπει να με σεβαστείτε. Αφήστε με σας παρακαλώ".

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ