ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί Σεν Ζερμέν: Θέλει Σιμεόνε και Γκριεζμάν

Atletico's Antoine Griezmann, left, celebrates with his coach Diego Simeone after scoring during the Group A Champions League soccer match between Atletico de Madrid and Malmo at the Vicente Calderon stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Oct. 22, 2014. (AP Photo/Andres Kudacki)
Atletico's Antoine Griezmann, left, celebrates with his coach Diego Simeone after scoring during the Group A Champions League soccer match between Atletico de Madrid and Malmo at the Vicente Calderon stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Oct. 22, 2014. (AP Photo/Andres Kudacki) AP

Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να δώσει τα κλειδιά στην ομάδα της στον Ντιέγκο Σιμέονε και παράλληλα να φέρει στο Παρίσι τον Αντουάν Γκριεζμάν.

Διπλή βόμβα θέλουν να ενεργοποιήσουν οι άνθρωποι της Παρί Σεν Ζερμέν. Για την ακρίβεια θέλουν να μεταφέρουν στο Παρίσι τους Ντιέγκο Σιμέονε και Αντουάν Γκριεζμάν με στόχο να ενισχύσουν την ομάδα τους.

Αμφότερες οι αποστολές είναι εξαιρετικά δύσκολες και σίγουρα με μεγάλο κόστος.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η διοίκηση της Παρί δεν είναι ικανοποιημένη με τον Τούχελ και η πορεία της ομάδας στη συνέχεια της σεζόν θα αποτελέσει κριτήριο για το μέλλον του. Ο Ντιέγκο Σιμεόνε αποτελεί το πρώτο όνομα στη λίστα που έχουν φτιάξει. Στην Παρί θεωρούν ότι ο Αργεντινός είναι ο άνθρωπος που μπορεί να αναλάβει τη δημιουργία μιας ομάδας που θα φτάσει την Παρί στην κορυφή της Ευρώπης.

Φυσικά, ο Σιμεόνε δεσμεύεται με συμβόλαιο και θα πρέπει να πληρώσουν την Ατλέτικο για να τον αποκτήσουν.

Ο ΓΚΡΙΕΖΜΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΕΥΓΑΤΟΙ

Αυτή δεν είναι η μόνη αλλαγή που θέλουν να κάνουν οι διοικούντες της Παρί. Ο Αντουάν Γκριεζμάν είναι μόνο ένας από τους παίκτες που τσεκάρουν για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της ομάδας, ενώ στην λίστα τους υπάρχει ξανά και ο Καντέ, αν και ο παίκτης της Τσέλσι έχει ξεκαθαρίσει πως δεν φεύγει από το Λονδίνο.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν πολλοί παίκτες που το μέλλον τους είναι εξαιρετικά αβέβαιο. Ποιοι είναι αυτοί; Πρώτος και καλύτερος ο Νεϊμάρ η σχέση του οποίου με τους οπαδούς της ομάδας εξακολουθεί να μην είναι η καλύτερη. Ο Εμπαπέ είναι στο στόχαστρο της Ρεάλ και πολλά σενάρια τον θέλουν να καταλήγει στην Μαδρίτη το επόμενο καλοκαίρι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.

Το συμβόλαιο του Καβάνι ολοκληρώνεται και ακόμα δεν του έχει γίνει πρόταση ανανέωσης, ενώ ο Ικάρντι είναι δανεικός από την Ίντερ. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό αν φύγουν όλοι οι παραπάνω τότε η επιθετική γραμμή της Παρί χρειάζεται ανανέωση και σίγουρα ο Γκριεζμάν θα είναι σε πρώτο πλάνο.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ