ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί Σεν Ζερμέν: Θέλει 300 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον Νεϊμάρ!

Paris Saint-Germain's Neymar appears dejected after the UEFA Champions League, Group C match at Anfield, Liverpool, Tuesday Sept. 18, 2018. (Peter Byrne/PA via AP)
Paris Saint-Germain's Neymar appears dejected after the UEFA Champions League, Group C match at Anfield, Liverpool, Tuesday Sept. 18, 2018. (Peter Byrne/PA via AP) AP

Η "Parisien" αναφέρει πως οι διοικούντες την Παρί Σεν Ζερμέν θέλουν 300.000.000 ευρώ για να παραχωρήσουν τον Νεϊμάρ αυτό το καλοκαίρι και γι' αυτό είναι σχεδόν αδύνατη η επιστροφή του στη Μπαρτσελόνα.

Ο Νεϊμάρ δεν θέλει να μείνει άλλο στην Παρί Σεν Ζερμέν και ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί δεν θα είχε πρόβλημα να τον πουλήσει. Αρκεί όμως να γεμίσει για τα καλά την τσέπη του, διότι σπατάλησε 222.000.000 ευρω για να τον αγοράσει από τη Μπαρτσελόνα το 2017.

Σύμφωνα με την "Parisien", ο διοικητικός ηγέτης της γαλλικής ομάδας θέλει το διαστημικό ποσό των 300.000.000 ευρώ για να παραχωρήσει τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ αυτό το καλοκαίρι. Εν ολίγοις, δεν θέλει απλά να πάρει πίσω όσα έδωσε, αλλά να βγάλει και μεγάλο κέρδος από την παραχώρησή του.

Η Μπαρτσελόνα πολύ θα ήθελε να τον πάρει πίσω και ο ίδιος να αγωνιστεί ξανά στο πλάι του Μέσι και του Σουάρες. Όμως, οι Καταλανοί πρέπει να βάλουν πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη, αν θέλουν να τον δουν και πάλι με την φανέλα των μπλαουγκράνα. Το ποσό αυτό είναι αδύνατο να δοθεί από την οποιανδήποτε ομάδα, ειδικά αν δεν θέλει να έχει θέματα με το FFP.

Η μόνη περίπτωση για να γινόταν ένα τέτοιο deal, θα ήταν να δώσει χρήματα και παίκτες που η Μπαρτσελόνα θα ήθελε να ξεφορτωθεί (βλέπε Κοουτίνιο και Ντεμπελέ), όμως το πρόβλημα είναι πως δεν τους θέλει η Παρί.

Την ίδια στιγμή, με την επικείμενη μεταγραφή του Αντουάν Γκριεζμάν, ο οποίος αναμένεται να έχει ετήσιο συμβόλαιο 17 εκατ. ευρώ, κάνει σχεδόν αδύνατη την επιστροφή του Νεϊμάρ, ο οποίος αμείβεται με 30 εκατ. ευρώ το χρόνο. Θα έπρεπε να κάνει γενναία μείωση αποδοχών, κάτι πολύ δύσκολο στην παρούσα φάση, ενώ η Μπαρτσελόνα έχει και άλλα "βαριά" συμβόλαια.

Ο Μέσι ονειρεύεται βέβαια μια νέα συνύπαρξη με τον Νεϊμάρ, όμως δεν θα αποφασίσει ο ίδιος. Στην παρούσα στιγμή, ο Βραζιλιάνος είναι μακριά από την επιστροφή του στην Καταλωνία. Εκτός αν αλλάξουν οι συσχετισμοί ή αν πέσουν πολύ οι απαιτήσεις του Κελαϊφί. Σίγουρα πάντως το σίριαλ "Νεϊμάρ" θα έχει και άλλα επεισόδια, δεν θα σταματήσει εδώ...

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ