ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί Σεν Ζερμέν: Τέλος ο Ντάνι Άλβες

PSG's Dani Alves reacts during the French League One soccer match between Lyon and Paris Saint-Germain in Decines, near Lyon, central France, Sunday, Feb. 3, 2019. (AP Photo/Laurent Cipriani)
PSG's Dani Alves reacts during the French League One soccer match between Lyon and Paris Saint-Germain in Decines, near Lyon, central France, Sunday, Feb. 3, 2019. (AP Photo/Laurent Cipriani) AP PHOTO/LAURENT CIPRIANI

Ο Ντάνι Άλβες, με ανάρτηση στο Instagram, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την Παρί Σεν Ζερμέν, ύστερα από μία διετία στη γαλλική ομάδα.

Παρελθόν από την Παρί Σεν Ζερμέν αποτελεί κι επίσημα ο Ντάνι Άλβες. Ο Βραζιλιάνος μπακ, με ανάρτηση στο Instagram, γνωστοποίησε πως αποχωρεί από τη γαλλική ομάδα ύστερα από δύο χρόνια, ευχαριστώντας τόσο τους φιλάθλους όσο και τους διοικούντες την ομάδα για τη μοναδική εμπειρία.

"Άλλος ένας κύκλος της ζωής μου ολοκληρώνεται σήμερα. Ένας νικηφόρος κύκλος, γεμάτος μαθήματα και εμπειρίες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια της Παρί Σεν Ζερμέν για την ευκαιρία που μου έδωσε να χτίσουμε μαζί με νέα σελίδα στην ιστορία του συλλόγου", αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο 36χρονος αμυντικός, ο οποίος λίγες ώρες νωρίτερα είχε βοηθήσει τα μέγιστα προκειμένου η Βραζιλία να νικήσει με το εμφατικό 5-0 το Περού για την 3η αγωνιστική του Κόπα Αμέρικα.

Ο Άλβες αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2017 ως ελεύθερος από τη Γιουβέντους και σε 73 συμμετοχές πέτυχε οχτώ γκολ και μοίρασε 18 ασίστ. Παράλληλα, κατέκτησε δύο πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο, ένα League Cup και δύο Super Cup Γαλλίας.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστός ο επόμενος σταθμός της καριέρας του, με αρκετές ομάδες τόσο στην Ευρώπη όσο και στον υπόλοιπο κόσμο να ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Photo Credits: AP Photo/Laurent Cipriani

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ