ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί Σεν Ζερμέν: Τα βρίσκει με Άντερ Ερέρα

Wolverhampton's Joao Moutinho, left, and Manchester United's Ander Herrera challenge for the ball during the English FA Cup Quarter Final soccer match between Wolverhampton Wanderers and Manchester United at the Molineux Stadium in Wolverhampton, England, Saturday, March 16, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Wolverhampton's Joao Moutinho, left, and Manchester United's Ander Herrera challenge for the ball during the English FA Cup Quarter Final soccer match between Wolverhampton Wanderers and Manchester United at the Molineux Stadium in Wolverhampton, England, Saturday, March 16, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Η Παρί Σεν Ζερμέν φαίνεται να τα βρίσκει σε όλα με τον Άντερ Ερέρα που θα μετακομίσει το καλοκαίρι στο Παρίσι, σύμφωνα με το γαλλικό ραδιόφωνο "RMC Sport".

Κάτοικος Παρισιού θα πρέπει να λογίζεται ο Άντερ Ερέρα, αφού το γαλλικό ραδιόφωνο "RMC Sport" αναφέρει ότι τα έχει βρει σε όλα με την Παρί Σεν Ζερμέν με την οποία πρόκειται να υπογράψει συμβόλαιο.

Ο 29χρονος κεντρικός μέσος δεν βρίσκεται σε φόρμα στη φετινή σεζόν με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού τραυματισμοί τον έχουν θέσει εκτός δράσης γι΄αρκετό διάστημα, συγκεκριμένα από τον Φεβρουάριο. Το συμβόλαιο του Ισπανού διεθνή λήγει το καλοκαίρι του 2019 και αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τους "Κόκκινους Διαβόλους".

Δημοσιεύματα τα τελευταίων ημερών τον εμφάνιζαν να συνομιλεί με την Παρί Σεν Ζερμέν, κάτι που επιβεβαιώθηκε από το "RMC Sport", αφού οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία. Ο Άντερ Ερέρα θα μετακινηθεί στο Παρίσι ως ελεύθερος και απομένουν ελάχιστες λεπτομέρειες να διευθετηθούν. Συγκεκριμένα, συζητείται ακόμη η διάρκεια του συμβολαίου με τα 4 ή 5 χρόνια να είναι το επικρατέστερο σενάριο.

Η Παρί με αυτό τον τρόπο θα ενισχυθεί σημαντικά στον χώρο της μεσαίας γραμμής, εφόσον θα υπάρξουν και αποχωρήσεις όπως αυτές του Ντράξλερ και του Ραμπιό.

Πάντως, ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, ανέφερε ότι ο Ερέρα είναι υγιής και ανεξάρτητα από το γεγονός ότι το συμβόλαιο του λήγει, θα βοηθήσει την ομάδα του στα τρία τελευταία παιχνίδια της Premier League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο Ρονάλντο ποζάρει ευτυχισμένος με τις κόρες του
Πέθανε ξαφνικά ο πατέρας του Εμιλιάνο Σάλα
TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ