ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Παρί Σεν Ζερμέν: "Σύννεφα" μαζεύονται πάνω από τον Μπουφόν

Manchester United's Marcus Rashford attempts a shot at goal PSG goalkeeper Gianluigi Buffon during the Champions League round of 16, 2nd leg, soccer match between Paris Saint Germain and Manchester United at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Wednesday, March. 6, 2019. (AP Photo/Thibault Camus)
Manchester United's Marcus Rashford attempts a shot at goal PSG goalkeeper Gianluigi Buffon during the Champions League round of 16, 2nd leg, soccer match between Paris Saint Germain and Manchester United at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Wednesday, March. 6, 2019. (AP Photo/Thibault Camus) AP

Η κριτική στον Μπουφόν ολοένα και οξύνεται, ενώ ο μάνατζερ του δεν μπορεί να δώσει απαντήσεις σχετικά με το μέλλον του Ιταλού γκόλκιπερ στην Παρί.

Ο χθεσινός αποκλεισμός της Παρί Σεν Ζερμέν σήκωσε θύελλα αντιδράσεων στο Παρίσι. Ένα από τα θύματα της χθεσινής βραδιάς ήταν ο Τζίτζι Μπουφόν, του οποίου έφυγε η μπάλα σε σουτ του Ράσφορντ, δίνοντας την ευκαιρία στον Λουκάκου να κάνει το 1-2.

Η ιταλική ιστοσελίδα "calciomercato.com" επικοινώνησε με τον μάνατζερ του Ιταλού, ο οποίος αποκάλυψε το κλίμα που υπάρχει μεταξύ του Μπουφόν και της διοίκησης της Παρί: "Είμαι ταπεινός μάνατζερ, δεν περιμένω τίποτα. Σίγουρα δεν είναι χαρούμενοι στη διοίκηση."

Για τις σκέψεις του πάνω στο πέναλτι που έκρινε το αποτέλεσμα του αγώνα: "Υπάρχει το VAR τώρα. Δεν νομίζω ότι τέτοιου είδους πέναλτι πρέπει να δίνονται, αλλά υπάρχουν κανόνες και ήταν χέρι. Εννοώ, ότι αυτό το σουτ δεν θα κατέληγε σε γκολ, όπως και ο επιθετικός της Πόρτο δεν θα έφτανε ποτέ στην μπάλα."

Αναφορικά με την κριτική που δέχεται ο Μπουφόν: "Υπάρχει αρκετή κριτική, ειδικά στην Ιταλία. Σίγουρα το βρεγμένο γήπεδο δεν τον βοήθησε. Πολλές φορές δεν είναι κανένας κοντά του για να σκοράρει, αυτή την φορά ήταν ο Λουκάκου. Είμαι σίγουρος ότι ο Τζίτζι το έχει ήδη ξεχάσει."

Σχετικά με το φλέγον ζήτημα της ανανέωσης του συμβολαίου του τερματοφύλακα της Παρί, εκείνος δήλωσε: "Δεν υπάρχει επιβεβαίωση ανανέωσης. Μιλάω με την ομάδα και δεν ακολουθώ τις φήμες. Ας αφήσουμε τον χρόνο να περάσει και θα πάρουμε την απόφαση."

Οι κακές εμφανίσεις και ο χρόνος που περνάει, στον οποίο αναφέρθηκε ο Ιταλός μάνατζερ, εγείρουν ερωτήματα σχετικά με το μέλλον του Μπουφόν. Το συμβόλαιο του με τους Παριζιάνους λήγει το καλοκαίρι αυτού του έτους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:
Μαρκίνιος: "Τώρα πρέπει να φάμε τα σκατά μας"
TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ