ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί Σεν Ζερμέν: Στο προσκήνιο ξανά ο Ντιμπάλα

Juventus' Paulo Dybala celebrates after scoring his side's opening goal during the Champions League, group H soccer match between Juventus and Young Boys, at the Allianz stadium in Turin, Italy, Tuesday, Oct. 2, 2018. (AP Photo/Luca Bruno)
Juventus' Paulo Dybala celebrates after scoring his side's opening goal during the Champions League, group H soccer match between Juventus and Young Boys, at the Allianz stadium in Turin, Italy, Tuesday, Oct. 2, 2018. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να αποκτήσει τον Ντιμπάλα ανεξάρτητα από την υπόθεση Νεϊμάρ και για αυτό άνοιξε νέο κύκλο επαφών με την πλευρά του παίκτη.

Η υπόθεση του Νεϊμάρ έχει παγώσει πολλές μεταγραφές, αλλά η Παρί Σεν Ζερμέν μάλλον δεν θα περιμένει για καιρό ακόμα το τι θα γίνει με το μέλλον του Βραζιλιάνου. Άλλωστε, έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της προς όλους τους ενδιαφερόμενους εδώ και καιρό.

Για αυτό το λόγο βάζει μπροστά ξανά το πλάνο απόκτηση του Ντιμπάλα.

Το όνομα του Αργεντινού έπεσε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την απόκτηση του Νεϊμάρ από την Γιουβέντους, όμως τώρα ο Λεονάρντο βάζει άλλα δεδομένα στην υπόθεση. Ο Βραζιλιάνος τεχνικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να αποκτήσει τον παίκτη ανεξάρτητα από το τι θα κάνει ο Βραζιλιάνος.

Έτσι, αποφάσισε να προχωρήσει σε μία κίνηση που μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικής σημασίας. Ήρθε σε επαφή με τον προηγούμενο μάνατζερ του Ντιμπάλα, ο οποίος έκλεισε την συμφωνία με τη Γιουβέντους για τα δικαιώματα της εικόνας του Αργεντινού με στόχο να βρει λύση στην υπόθεση.

Υπενθυμίζουμε πως τόσο η μεταγραφή του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όσο και στην Τότεναμ πάγωσε λόγω των συγκεκριμένων δικαιωμάτων του παίκτη. Ο Λεονάρντο για να ξεπεράσει αυτό το εμπόδιο αναμένεται να δώσει σημαντικό μέρος από αυτά στην οικογένεια του παίκτη.

Αν βρεθεί λύση σε αυτό το θέμα δεν αποκλείεται σύντομα ο 25χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός να φύγει σύντομα από την Γιουβέντους παρά το γεγονός ότι τις τελευταίες ημέρες όλα έδειχναν την παραμονή του σε αυτήν.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ